SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 16 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 16 kişi yaralandı. Yaralılar Malatya'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındılar. AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın avukat kızının da karıştığı Çevreyolu'ndaki zincirleme kazada 1 kişinin hafif yaralandığı bildirildi.

KAZALAR..
Çevreyolu Kavuklar Petrol civarında, AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın 26 yaşındaki avukat kızı İnanç Kara Ö., yönetimindeki oto ile giderken, önünde duran Fuat K. yönetimindeki otoya arkadan çarptı, bu oto da önündeki Nihat Y. yönetimindeki otoya çarptı. Zincirleme kazada 27 yaşındaki Fuat K. hafif yaralandı.

Çevreyolu Meslek Yüksek Okulu arkasında B.K. yönetimindeki oto ile A.Ç. yönetimindeki araç çarpıştı. Kazada B.K. yönetimindeki araçta bulunan 29 yaşındaki Z.A. adlı kadın yaralandı.

Sümer İlköğretim Okulu arkasında, A.H.D. yönetimindeki oto ile giderken, 5 yaşlarındaki B.T.A.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

Hacıabdi Mahallesi 1. Sokakta O.A. yönetimindeki 44 KU 072 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 38 yaşındaki G.T. adlı kadına çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu Renault Bayii civarında Y.K. yövnetimindeki 34 DU 3620 plakalı otoyla giderken, yolu geçmek isteyen 77 yaşındaki H.B.’ye çarparak yaraladı.

Halfettin Mahallesinde H.A. yönetimindeki 06 JP 145 plakalı otonun çarpması sonucu 17 yaşındaki R.K. adlı yaya genç yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan 46 yaşındaki Halil Fişne yönetimindeki 58 ND 235 plakalı araç, Hasançelebi mevkiinde yolun buzlu olması ve aşırı hız nedeniyle takla attı. 05.00 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan 19 yaşındaki Eda Olcay ve 24 yaşındaki Hakan Soniş yaralandılar.

Doğanşehir- Çelikhan yolunun 22. kilometresinde 30 yaşındaki Mehmet Fırat yönetimindeki 01 ST 737 plakalı otoyla giderken, Kalecik mezrasında aşırı hız yüzünden dolayı virajı alamayarak karşı şeride geçti ve diğer yönden gelen 25 yaşındaki Hüseyin Baykara yönetimindeki 44 AH 011 plakalı pikapla çarpıştı. Kazada, Adana plakalı aracın sürücüsü ile araçta bulunan Ahmet Sarman, Nedim Sarman, Feride Sarman, İpek Sarman yaralandı ve Malatya’daki hastanelere kaldırıldılar.

Hekimhan Güzelyurt-Kurşunlu yolunun 3. kilometresinde 33 yaşındaki Meryem Ölmez yönetimindeki 44 DA 127 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Tülay Ayna ile Mustafa Gezer yaralandılar. (fotoğraftaki kaza)

İnönü Üniversitesi kampusü içerisinde Aytek Topçuoğlu yönetimindeki 44.. 195 plakalı oto, sürücünün hakimiyeti kaybetmesi sonucu yolun sağ tarafındaki beton sokak lambasına çarptı, araç hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız