SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 16 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Kent merkezi ile şehirlerarası yollar ve ilçelerde meydana gelen trafik kazalarında toplam 15 kişinin yaralandığı bildirildi.

KAZALAR..
Atatürk Caddesi Halk Bankası önünde V.E. yönetimindeki 44 AP 305 plakalı araçla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 75 yaşındaki Y.T.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Özalper Mahallesi 3. ve 4. cadde kavşağında A.Ş. yönetimindeki 44 M 0120 plakalı minibüs ile R.B. yönetimindeki 34 HIE 33 plakalı oto çarpıştı, 29 yaşındaki R.B. yaralandı.

Yeşiltepe Namık Kemal Caddesi’nde M.Ş. yönetimindeki 06 AL 9835 plakalı oto, aniden yola çıkan 7 yaşlarındaki B.A.’ya çarparak yaraladı.

Çevreyolu Dedekorkut Parkı civarında B.Ö. 44 M 0040 plakalı minibüs ile il merkezi yönüne gelirken karşıdan karşıya geçmek isteyen 82 yaşındaki H.M.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Yeşiltepe Namık Kemal Caddesi’nde U.İ. yönetimindeki 01 BU 468 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki toprak yığınına çarparak yaralandı.

Çevreyolu Fatih Lisesi civarında S.E. yönetimindeki 44 T 0060 plakalı taksi, aniden yola çıkan 10 yaşlarındaki S.M.’ye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Sağlık Caddesi’nde gitmekte olan Ş.E. yönetimindeki 44 AV 141 plakalı oto, aniden yola çıkan 16 yaşındaki B.Z.’ye çarpıp yaralanmasına yolaçtı.

Ataköy Mahallesinde 02.00 sıralarında 41 yaşındaki M.K. adlı şahsın yönetimindeki araçla, yol kenarında park halinde olan H.E.S.’e ait 44 KY 329, M.A.’ya ait 44 DD 867 ve N.A.’ya ait 34 EB 9208 plakalı araçlara çarptı. Bir süre sonra polis tarafından yakalanan ve yaralı olduğu da anlaşılan M.K.’nin alkollü olduğu saptandı.

Doğanşehir İmam Hatip Lisesi civarında O.Ç. yönetimindeki 44 ND 104 plakalı otoyla giderken 18 yaşındaki N.B.’ye çarparak yaraladı.

Şahnahan Kasabası Sağlık Ocağı yakınlarında A.Ü. yönetimindeki 44..866 plakalı araç, karşı yönden gelen A.R.Ş. yönetimindeki 44..109 plakalı araçla çarpıştı. Araçlar hasar gördü.

Battalgazi Alişar Köyü içerisinde yönetimindeki 20..0818 plakalı araçla gitmekte olan 59 yaşındaki R.Ö., alkollü ve şeker hastası olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaza yaptı. Araç hasar gördü.

Pütürge’den Malatya yönüne gelmekte olan M.R.O. yönetimindeki 44..030 plakalı oto, buzlu yolda şarampola yuvarlandı. Araçta hasar meydana geldiği bildirildi.

İPAŞ Fabrikası önünde H.İ.U. yönetimindeki 44..377 plakalı araç karşı yönden gelen E.A. yönetimindeki 44...552 plakalı araca çarptı. Kazada E.A. ile O.A. yaralandılar. 43 yaşındaki E.A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Arapgir yolu Deregezen mevkiinde B.A. yönetimindeki 44..195 plakalı araç H.P. yönetimindeki 44..406 plakalı araçla çarpıştı. Kazanın ardından Arapgir yönüne gitmekte olan M.T. yönetimindeki 44..218 plakalı aracın hızını alamayarak 44..195 plakalı araca ve bu arada karşı yönden gelen E.B. yönetimindeki 44 ..101 plakalı araca çarptığı bildirildi. Zincirleme kazada 4 araçta hasar meydana geldi.

Pütürge’den Malatya yönüne gelmekte olan V.T. yönetimindeki 23..888 plakalı otomobil, Pazarcık mevkiinde buzlu yolda devrildi. Aracın hasar gördüğü öğrenildi.

Malatya’dan Dilek Kasabası yönüne gitmekte olan A.B. yönetimindeki 44..315 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.A. yönetimindeki 44..957 plakalı araçla çarpıştı. Kazada otomobil sürücülerinden 41 yaşındaki A.B. adlı bayan yaralandı.

Pütürge’den Malatya yönüne gelmekte olan A.Y. yönetimindeki 44..953 plakalı araç, Tokluca Köyü civarında buzlu yolda şarampola uçtu. Kazada 44 yaşındaki araç sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

İnönü Üniversitesi kampus içerisinde E.Ş. 33..944 plakalı otomobilini 22.40 sıralarında parktan çıkarmak isterken arkada park halinde olan İ.İ.’ye ait 44 ..424 plakalı araca çarptı ve iki araçta da hasar meydana geldi.

Hekimhan yönünden Malatya yönüne gelmekte olan İrfan Özen yönetimindeki 58 EV 426 plakalı otomobil, mıcır yüzünden yoldan çıktı ve devrildi. Kazada sürücü ile otomobilde bulunan K.Ö. ve R.N.Ö. yaralandılar. (Üstte fotoğraftaki kaza)

Malatya- Kayseri yolu TEDAŞ binası önünde Ş.İ. yönetimindeki 44..068 plakalı oto, R.D. yönetimindeki 02..288 plakalı otoya çarptı. İki aracın hasar gördüğü bildirildi.

Yakınca Kasabası yakınlarında B.Ş. yönetimindeki 44..118 plakalı araçla yola kontrolsüz çıkınca, karşı yönden gelen N.U. yönetimindeki 06..30 plakalı araçla çarpışarak hasar gördü, hasara yolaçtı.

Dilek Kasabası yakınlarında A.K. yönetimindeki 44..989 plakalı traktörü sollamakta olan A.A. yönetimindeki 44..838 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen araca çarpmamak için sürücü manevra yapınca traktöre çarpıp şarampola uçtu. Traktör hasar gördü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız