SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 16 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Çevreyolu'nda otomobil yayalara çarptı, 5 kişi yaralandı. Beydağı Devlet Hastanesi kavşağında da ambulansla otomobil çarpıştı, 2 kişinin yaralandığı bildirildi. İldeki tüm kazalarda toplam 16 kişinin yaralandığı belirtildi.

5 YARALI..
Edinilen bilgiye göre, Turgut Temelli Caddesi alt kavşağı Çevreyolu'nda meydana gelen kazada S.S.'nin yönetimindeki 44 FK 294 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaya olarak yoldan geçen A.K. isimli bayan ile, A.K. isimli erkek ve M.Ö. adlı şahıslara çarptı. Kazanın ardından takla atarak duran otomobil içerisinde bulunan G.S. ile F.S. de yaralandı. Yaralılar, Turgut Özal Tıp Merkezi ile Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Bu arada kazada yaralanan A.K. isimli erkek şahsın durumunun ağır olduğu belirtildi. Sürücünün gözaltına alındığı ve kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi

DİĞER KAZALAR..
Beydağı Devlet Hastanesi önünde S.E. yönetimindeki 33 NAZ 86 plakalı oto ile N.Z. yönetimindeki 44 FY 842 plakalı ambulans çarpıştı. 15.30 sıralarındaki kazada otoda bulunan S.E. adlı bayan ile ambulansta bulunanlardan 34 yaşındaki H.Y. adlı bayan yaralandılar.

İnönü Caddesi Halkbank önünde 31 yaşındaki A.T. yönetimindeki oto ile gitmekte iken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 51 yaşındaki Ö.G.’ye çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Orduzu Pınarbaşı Mişmiş Park Fuar alanında 25 yaşındaki A.K. yönetimindeki oto ile giderken, teybi ayarlamak için uğraşınca, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. 11.30 sıralarındaki kazada otoda bulunan 18 yaşındaki S.Ç.Y. adlı bayan yaralandı.

İnönü Caddesi otobüs durakları önünde ise açık kimliği belirlenemeyen H.Ö. yönetimindeki 06 EK 444 plakalı otonun çarptığı 30 yaşlarındaki Ü.T. adlı bayan yaralandı. Yaralı hastanede verdiği ifadede, kazada kendisinin de kusuru bulunduğunu, şikayetçi olmadığını söyledi.

Ataköy Mahallesi Akbay Caddesi’nde 30 yaşlarındaki Ö.O.’nun yönetimindeki kamyonet hareket halindeyken, kapağı açılınca, yanda yürümekte olan 66 yaşındaki M.K. başından yaralandı.

Çevreyolu Battalgazi kavşağında 24 yaşındaki N.Ş. yönetimindeki 44 AY 726 plakalı kamyonetle giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 54 yaşındaki Z.K. adlı kadına çarparak yaralanmasına yolaçtı.

Malatya-Adıyaman yolu 36. kilometre Doğanşehir yakınlarında 31 yaşındaki A.Ç. yönetimindeki oto ile giderken, gizli buzlanmayı farketmeyince araç takla attı. 21.30 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

Malatya- Adıyaman yolu 36. kilometredeki ikinci kaza da yine gizli buzlanma yüzünden meydana gelni. 27 yaşındaki E.A. yönetimindeki 46 D 6234 plakalı araç, kayarak kaza yaptı. Kazada araçta bulunan 1 yaşındaki E.T.A. adlı çocuk ile 43 yaşındaki A.A. ve 27 yaşındaki C.E.A. adlı bayanlar yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız