SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 16 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ile ilçe ve köylerde meydana gelen trafik kazalarında 16 kişi yaralandı. Yaralılar Malatya’daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındılar.

KAZALAR..
Cengiz Topel Caddesi’nde 25 yaşındaki A.S.D. yönetimindeki oto ile aniden yola çıkan 6 yaşındaki C.Ç.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Orduzu Aslantepe Mahallesi’nde 22 yaşındaki K.T. adlı şahsın yönetimindeki motosikletle 30 yaşındaki O.A.’ya çarparak yaraladığı bildirildi.

Çevreyolu’nda 24 yaşındaki E.E. yönetimindeki oto ile 44 yaşındaki M.T.’nin yönetiminde bulunan oto ve 31 yaşındaki A.B,G.’nin yönetimindeki araçların karıştığı zincirleme kazada, sürücülerden M.T. ile aracında yolcu olarak bulunan 26 yaşındaki Z.G. adlı bayan yaralandılar.

Milli Egemenlik Caddesi’nde 52 yaşındaki S.Ş. yönetimindeki otoyla giderken aniden yola çıktığı öne sürülen 10 yaşındaki S.B. adlı kız çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

İnönü Caddesi’nde 29 yaşındaki T.K.’nın yönetimindeki oto ile 69 yaşındaki H.İ.’nin yönetiminde bulunan motosikletin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsünün yaralandığı belirtildi.

Hekimhan-Arguvan yolu üzerinde 26 yaşındaki K.V.’nin yönetiminde bulunan traktör devrildi. Sürücü ile traktörde bulunan 30 yaşındaki S.V. adlı bayan ve 15 yaşındaki E.E. yaralandılar.

Malatya-Battalgazi yolu Hanımınçiftliği mevkiinde K.G. yönetimindeki 44..057 plakalı araç ile giderken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybedip önünde gitmekte olan F.G. yönetimindeki 44..522 plakalı otoya çarparak takla atarken, aracın hemen arkasından gelen Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne ait A.Ç. yönetimindeki 44…0053 plakalı oto da K.G. yönetimindeki otoya çarptı. Kazada sürücülerden K.G. yaralandı, araçlar hasar gördü.

Akçadağ ilçesinden Levent Bucağına gitmekte olan A.D. yönetimindeki 44..975 plakalı kamyonet, dikkatsizlik sonucunda yolun kenarındaki menfeze çarptı, sürücünün yaralandığı bildirildi.

Yeşilyurt Yakınca beldesi yolunda D.D. adlı bayan sürücü 23.30 sıralarında yönetimindeki 44..052 plakalı otoyla manevra yaparken, yol kenarında park halindeki traktör römorkuna çarptı. Araç hasar gördü.

Elazığ yönünden Malatya yönüne gelmekte olan M.B. yönetimindeki 44..324 plakalı kamyonet, Çamurlu köyü mevkiinde dikkatsizlik sonucu şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan N.A. ve C.İ. yaralandılar.

Darende- Aşağıulupınar Köyünde G.Y. yönetimindeki 06..8087 plakalı otomobil ile Malatya yönüne gelirken, yola çıkan 79 yaşındaki A.Y. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

Hekimhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan A.D. yönetimindeki 44..254 plakalı oto, Hasançelebi mevkiinde dikkatsizlik sonucu devrildi. Kazada otoda bulunan F.D. adlı bayan yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız