SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 16 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Elazığ yolundaki iki ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı. Yaralılar Malatya’daki hastanelerde tedavi altına alındılar. Bu arada il merkezi ile Arapgir’deki kazalarda da 5 kişi yaralandı.

ELAZIĞ YOLU..
Elazığ yolunda ilk kaza, Kale İlçesi sınırlarında Kocalar Dinlenme Tesisi yakınında sabah 07.30 sıralarında oldu. A.A. yönetimindeki 06 YJ 484 plakalı minibüs, Malatya yönüne gelirken, yol kenarındaki mıcır nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada 40 yaşındaki sürücü ile araçta bulunan 39 yaşındaki E.A., 44 yaşındaki Z.E., 36 yaşındaki B.S., 35 yaşındaki E.S. ve 39 yaşındaki K.S. adlı kadınlar yaralandılar. Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

İkinci kaza, Malatya’ya 34 kilometre mesafede Erenli Kasabası yol ayrımında oldu. 19.30 sıralarında Malatya yönüne gelmekte olan Suphi Malkoyun yönetimindeki 34 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu 8 metre yükseklikten şarampola uçtu. Kazada sürücü ile araçta bulunan 25 yaşındaki Metin Öztürk, 18 yaşındaki Sait Tunç, 16 yaşındaki Veysi Tunç ve 26 yaşındaki İshak Övmen yaralandılar. Yaralılar Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Caddesi Tekel Fabrikası karşısında S.Y. yönetimindeki 44 FK 827 plakalı motosikletiyle giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 49 yaşındaki F.D. adlı kadına çarptı ve yaraladı.

Zapçıoğlu Caddesi’nde M.E., 44 FP 393 plakalı otosuyla, yolun karşısına geçmek isteyen 42 yaşındaki A.F.A. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

İnönü Caddesi SSK İl Müdürlüğü karşısında, İ.D. adlı şahıs, ehliyetsiz olarak kullandığı 44 KT 083 plakalı motosikletle, karşı kaldırıma geçmek isteyen 51 yaşındaki A.İ.A.’ya çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

MAŞTİ Terminali önünde, Diyarbaır Emniyet Müdürlüğü’ne ait olan M.A. yönetimindeki 21 A 0605 plakalı oto, Kayseri yönüne giderken, otogardan yola çıkan H.Ç. yönetimindeki 44 KE 835 plakalı otoyla çarhıştı. Kazada, H.Ç. yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıda 54 promil alkol saptandığı açıklandı.

Arapgir ilçesi Aşağıulupınar Mahallesi Arifin Virajı kavşağında M.K. yönetimindeki 44 DU 355 plakalı oto ile Ö.K. yönetimindeki 44 HA 168 plakalı otolar çarpıştılar. Kazada, 355 plakalı otoda bulunan 68 aşındaki H.K. adlı kadın yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız