SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 19 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında 19 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandığı ve hastanelerde tedavi altına alındıkları bildirildi.

KAZALAR..
Çevreyolu Çöşnük Kavşağı’nda saat 05.00 sıralarında 39 yaşındaki Ş.K. yönetiminde bulunan 44 FE..plakalı oto, su birikintisine girince sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç önce bariyerlere ardından da önünde giden 54 yaşındaki M.K.’nın yönetiminde bulunan 23 T..plakalı otoya çarpıp takla attı. Ş.K.’nin aracında bulunan 42 yaşındaki E.Z., 28 yaşındaki Ü.Y. ve 36 yaşındaki H.Ü. adlı şahıslar yaralandılar.

Polis Meslek Yüksek Okulu önündeki kavşakta 06.50 sıralarında kırmızı ışıkta beklemekte olan 52 yaşındaki Y.Y. yönetiminde bulunan 44 KL..plakalı otoya, yan taraftan gelen 52 yaşındaki O.T. yönetiminde bulunan 80 KU..plakalı traktör çarptı. Kazada otonun sürücüsü Y.Y.’nin yanı sıra otoda bulunan 2 yaşındaki Y.S.B., 8 yaşındaki B.Y., 23 yaşındaki E.Y., 52 yaşındaki İ.Y. yaralandılar. Yaralılar Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çukurdere Mahallesi Divanefendi Sokakta 59 yaşındaki E.T. yönetiminde bulunan 07 FM..plakalı oto, aniden yola çıkan 5 yaşındaki C.Y. adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

Sivas- Malatya yolu Hekimhan ilçe girişinde de 43 yaşındaki M.A.H. yönetiminde bulunan 63 AP..plakalı oto ile 29 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan 59 HN..plakalı otolar çarpıştılar. 20.45 sıralarındaki kazada sürücülerin yanı sıra araçlarda bulunan 22 yaşındaki İ.H.H., 47 yaşındaki O.O., 25 yaşındaki D.K. ile 1 yaşındaki K.K.’nin yaralandıkları bildirildi.

Doğanşehir ilçesinin Doğu Mahallesi Polat Caddesi’nde, 18 yaşındaki A.B. yönetiminde bulunan sepetli motosiklet virajı alamayarak yol kenarındaki bir evin bahçesine girdi. Kazada motosiklet sürücüsü ile bu araçta bulunan 12 yaşındaki E.T. , 15 yaşlarındaki M.O.Ü. ile M.Ü. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız