SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 2 Ölü, 17 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki trafik kazalarında 2 kişi öldü, 17 kişi de yaralandı.

ÖLÜMLÜ KAZALAR..
Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan 43 yaşındaki Ahmet Kozan yönetimindeki 34 YGM 44 pakalı araç, Akçadağ ilçesi Kürecik Bucağı civarında, yola dökülmüş olan mazot nedeniyle kayarak takla attı ve şarampola yuvarlandı. Kazada araç sürücüsü yaşamını yitirirken; Fatma, Emine, Hasan Hüseyin ve Zeliha Kozan ise yaralandı

Hekimhan- Malatya karayolunun 25. kilometresinde de 31 yaşındaki Derviş Gürbüz yönetimindeki traktörle, Dostlar Petrol’dan yakıt aldıktan sonra yola çıkarken, direksiyon hakimiyetini kaybedince traktör devrildi. Kazada, sürücü Gürbüz yaşamını yitirdi.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Caddesi Ziraat Bankası önünde Hacı Mehmet Aydemir yönetimindeki 44 KT 224 plakalı araçla, trafik ışıklarında durdu ve yeşil ışığın yanmasıyla hareket edince, bu sırada karşıya geçmek isteyen 77 yaşındaki Aziz Delibaş ve 34 yaşındaki oğlu Cumali Demirbaş ve 10 yaşlarındaki F.D.’ye çarparak yaralanmalarına yolaçtı.

Akpınar Meydanı Aslantepe Caddesi 1. Sokak üzerinde Remzi Çelik yönetimindeki 44 KH 289 plakalı araçla giderken, aniden yola çıkan A.Karakuş adlı çocuğa çarparak yaralanmasına neden oldu.

Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park civarında İbrahim Karael yönetimindeki 44 KK 493 plakalı aracın çarptığı M.Y.Emre adlı çocuk yaralandı.

Hastane Caddesi Beydağı Polis Merkezi önündeki kazada da, 1’i polis memuru 2 kişi yaralandı. Kaza 22.40 sıralarında oldu. Murat Yıldırım yönetimindeki 44 DT 964 plakalı aracıyla, polis merkezinin önünden geçerken, burada park halinde olan 44 A 0069 plakalı ekip otosunun ön kapısının yanında bulunan polis memuru A.İ.’ye çarptıktan sonra, Yunus Kılıç adlı vatandaşın ayağının üzerinden geçti. Kazada ağır yaralanan polis memurunun Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’ne kaldırıldığı, diğer yaralının ise durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza sırasında ekip otosunun hasar gördüğü de belirtilirken, sürücü Murat Yıldırım hakkında yasal işlem yapıldı. Adliyeye verilen Yıldırım, serbest bırakıldı.

İsmetpaşa Caddesi Tecde Yolu üzerinde Sabri Yakut yönetimindeki 44 EE 217 plakalı araçla, dönüş yapmak isterken Selçuk Demir yönetimindeki plakasız motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü hafif yaralandı.

Mehmet Buyruk Caddesi Orduevi karşısında Birkut Polat yönetimindeki 34 AP 6232 plakalı araçla giderken, aniden yola çıkan F.Yıldırım adlı çocuğa çarparak yaralanmasına yolaçtığı bildirildi.

Çevreyolu’nda Sabri Güneş yönetimindeki 27 UR 794 plakalı aracıyla giderken, aniden yola çıkan 70 yaşındaki Battal Yılmaz’a çarptı ve Yılmaz yaralandı.

Hastane Caddesi Beydağı Polis Merkezi önünde, Habip Özçelik yönetimindeki 44 AU 576 plakalı aracın çarptığı 24 yaşındaki Seyfi Kulaçlı ağır yaralandı.

Özsan Sanayi Sitesi önündeki ışıklarda beklemekte olan Şevki Fırıncı yönetimindeki 34 AY 7544 plakalı araca, arkadan gelen Abdulvahap Akçan yönetimindeki 44 T 0459 plakalı taksi arkadan çarptı. Araçlar hasar gördü.

Malatya-Adıyaman karayolunun 23. kilometresinde Bestami Önal yönetimindeki 06 AD 4675 plakalı araç, yol çalışması yapılan bölüme aşırı hızla girince, araç kontroldan çıktı ve şarampola uçtu. Aracın hasar gördüğü bildirildi.

Köklükaya Köyünden Doğanyol ilçesine gitmekte olan düğün konvoyunda Pütürge ilçesi Tosunlu Köyü civarında zincirleme trafik kazası meydana geldi. Ahmet Yılmaz yönetimindeki 44 FH 075 plakalı araç, Tosunlu civarında yola aniden yaşlı bir kadın çıkınca fren yapmak zorunda kaldı. Bu sırada konvoyun arkasında bulunan Şinasi Öz yönetimindeki 44 KE 497, Mehmet Ali Gözen yönetimindeki 44 FN 429 ve Mustafa Şeker yönetimindeki 34 VMK 19 plakalı araçlar birbirlerine çarptılar. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı kazada, araçlar hasar gördü.

Sivas’tan Malatya yönüne gelmekte olan Aytaç Doğanşahin yönetimindeki 44 EA 200 plakalı araç, Tecirli Köyü civarında iken, 27 yaşındaki sürücü direksiyon başında sara krizi geçirince, araç kontroldan çıktı ve sağ taraftaki taşlara çarptı. Kazada sürücü ile yanında bulunan 21 yaşındaki kız kardeşi Sibel Doğanşahin yaralandılar. Sürücünün durumunun ağır olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız