SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 2 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki trafik kazalarında 2 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi de yaralandı. Ölümlü kazalar Çevreyolu ve Tavşantepe'de meydana geldi.

Malatya-Ankara karayolu Yeşilyurt Görgü Köyü sınırları Tavşantepe mevkiinde, Ali Başkaya yönetimindeki 44 FR 777 plakalı kamyon, Malatya yönüne gelirken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 70 yaşındaki Feyyaz Asdemir'e çarparak ölümüne neden oldu. Dün saat 18.30 sıralarındaki kazadan sonra kamyon sürücüsü gözaltına alındı.

Niyazi Mısrı Mahallesi Çevreyolu civarında da, A.Y. adlı sürücü yönetimindeki araçla giderken, orta refüjden aniden yola çıkan Y.D. adlı çocuğa çarptı. Dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen kaza sırasında ağır yaralanan Y.D., Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahaleden sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı, ancak gece yarısından sonra 01.15 sıralarında kurtarılamayarak öldü.

Doğanşehir ilçesi Karanlıkdere mevkiinde de, Erdal Avşar yönetimindeki 44 KH 608 plakalı araçla Gölbaşı yönüne giderken, virajda araç kaydı ve Malatya yönüne gelmekte olan Menderes Coşkun yönetimindeki 23 AV 773 plakalı araçla çarpıştı. Kazada Menderes Coşkun, Meltem Hekim Altıntaş, Hasan Basri Canyalçın ve Erdal Avşar yaralandılar.

Darende-Akçatoprak Köyü karayolunun 11. kilometresinde de trafik kazası meydana geldi. Malatya istikametine gitmekte olan İlhami Yıldırım'ın (28) kullandığı 48 LL 250 plakalı otomobil, karşı yönden gelen, Muharrem Çelik'in (42) kullandığı 44 EY 937 plakalı araçla, yolda bulunan çukurlardan kaçmak isterken çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada araçlarda bulunan Fatma Çelik (41), Muharrem Çelik (42), Salih Yıldırım (28), Medine Yıldırım (26) ile İlhami Yıldırım (28) yaralandı. Yaralıların ilk müdahaleleri Darende Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Malatya'ya sevk edildi.

FOTOĞRAF: Darende'deki kazada yaralananlardan 2'si ambulansla Malatya'ya gönderilirken. (İsmet UĞUR-Darende)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız