SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 2 Ölü, 25 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen ayrı trafik kazalarında 2 kişinin öldüğü, 25 kişinin de çeşitli yerlerinden yaralandığı bildirildi. Kazalardan biri de, aşırı hızlı ambulansın önündeki araçlara çarpmasıyla meydana geldi.

KAZALAR..
Çevreyolu Dilek Otobüs durakları karşısında 65 yaşındaki Z.B. yönetimindeki 44 KF 300 plakalı oto ile giderken, aniden yola çıkan 80 yaşındaki Hatice Aydın adlı kadına çarparak ölümüne neden oldu. Sürücü gözaltına alındı.

Malatya’dan Hekimhan yönüne gitmekte olan C.K. yönetimindeki 44…347 plakalı araç, Yeşilpınar mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü yaşamını yitirirken, araçta bulunan Z.K., S.K. ve M.K. yaralandılar.

Darende Aşağıulupınar Kasabası’nda Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan O.Ç. yönetimindeki 38..986 plakalı kamyon, önüne aniden çıkan çocuğa çarpmamak için fren yapınca, arkasından gelen L.G. yönetimindeki 06..648 plakalı araç da kamyona çarpmamak için yavaşladı. Bu sırada, araçların arkasından aşırı hızla gelmekte olan O.Z. yönetimindeki 06..90 plakalı ambulansın duramayarak her iki araca da çarptığı, zincirleme kazada L.G. yönetimindeki araçta bulunan G.G.’nin yaralandığı bildirildi.

Fuzuli ve Sinema Caddeleri kavşağında 00.35 sıralarında sürücüsü saptanamayan 23 ES 041 plakalı oto ile R.T. yönetimindeki 34 AK 502 plakalı otonun çarpıştığı, 34 plakalı aracın savrularak yol kenarında park halinde olan E.A.’ya ait 06 ET 8562 plakalı araca çarptığı, kazada R.T.’nin yaralandığı bildirildi. 23 ES 041 plakalı aracın sürücüsünün belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

Koyunoğlu Mahallesi’nde 25 yaşındaki M.T. yönetimindeki oto ile geri manevra yaparken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 16 yaşındaki F.B. adlı kıza çarparak yaraladı.

Turgut Temelli alt kavşağında 32 yaşındaki T.D. yönetimindeki bisikletle giderken, Malatya plakalı bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Polis, plakasını saptadığı ancak açıklamadığı aracın sürücüsünü belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Çevreyolu özel kız yurdu civarında 30 yaşındaki Ö.K.’nin yönetimindeki araçla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 19 yaşındaki E.A. adlı kıza çarparak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

Çevreyolu Fatih Lisesi yanında, sürücüsü ve plakası saptanamayan bir araç 79 yaşındaki K.M. adlı şahsa çarparak yaraladı ve kaçtı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, polis aracı ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

Yeşiltepe yolu Ergenekon Köprüsü’nde M.T. yönetimindeki 44 AU 371 plakalı oto ile giderken, kaldırımda yürüyen ve aniden yola inen 19 yaşındaki Z.T. adlı kıza çarparak yaralanmasına neden oldu.

Yeşilyurt Caddesi’ndeki düğün salonu önünde K.I. adlı şahıs yönetimindeki 44 FV 104 plakalı oto ile giderken, başka bir aracı sollamaya çalıştığı sırada karşı yönden bisikletiyle gelen 28 yaşındaki L.B.’ye çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Ataköy Mahallesi’nde İ.G. yönetimindeki 07 AJK 44 plakalı oto ile bisikletli 13 yaşındaki M.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

Ankara asfaltı Citroen bayii önünde R.Ş. yönetimindeki 44 FC 899 plakalı oto ile giderken M.B. yönetimindeki 44 AV 354 plakalı araca, bu aracın da S.K. yönetimindeki 12 AL 554 plakalı araca arkadan çarpması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Kazada M.B.’nin aracında yolcu olarak bulunan Ş.B. ve F.B. adlı bayanlar yaralandılar.

Darende Heyiketeği Mahallesi’ndeki otelin karşısında 52 yaşındaki F.Ö. yönetimindeki motosikletle giderken tekerin kilitlenmesi sonucu motosiklette bulunan 51 yaşındaki T.E. düşerek yaralandı.

Hekimhan ilçesi Kavakdere Köyü Sarıkız yol ayrımında 34 yaşındaki Ü.B. yönetimindeki plakasız motosikletle şarampola uçtu ve yaralandı.

Hekimhan Mimar Sinan Mahallesi Çayevleri mevkiinde H.K. yönetimindeki 44 ET 778 plakalı motosiklet ile şarampola uçtu. Kazada sürücü ve araçta bulunan 25 yaşındaki K.K. yaralandılar.

Akkent Sitesi yakınında M.V. yönetimindeki 06.. 120 plakalı otoyla Kayseri yönüne giderken, aynı yönde gitmekte olan İ.Ö. yönetimindeki 44 ..470 plakalı kamyona yandan çarptı, hasar meydana geldi.

Malatya- Kayseri yolu Akçadağ Kozluca mevkiinde viraja kontrolsuz giren K.Ç. yönetimindeki 46..4227 plakalı araç takla attı, sürücü yaralandı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan A.M. yönetimindeki 44..270 plakalı araç Yeşilyurt Oluklu yakınlarında yoldan çıkıp tümseğe çarptı. Kazada sürücü ile yanında bulunan M.D. yaralandılar.

Malatya yönüne gelmekte olan M.Y. yönetimindeki 44..362 plakalı araç Akçadağ Kürecik mevkiinde viraja kontrolsuz girince karşı yönden gelen E.K. yönetimindeki 33..95 plakalı araca çarptı. Araçlar hasar gördü.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan L.Y. yönetimindeki 34 ANG 95 plakalı araç, 29’uncu km’de sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde giden L.A. yönetimindeki 44 ..152 plakalı traktöre arkadan çarptı. Kazada otoda bulunan H.Y., M.E.Y. ile traktörün sürücüsü L.A. yaralanarak TÖTM’ye kaldırıldılar.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan F.K. yönetimindeki 06… 428 plakalı kamyonet, Doğanşehir Suçatı mevkiinde dikkatsizlik sonucu devrildi ve sürücü yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız