SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 2 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

İl merkezi ile Kayseri karayolunda meydana gelen trafik kazalarında iki kişi yaşamını yitirdi.

İL MERKEZİNDE..
Çevreyolu Niyazi Mahallesi civarında, M.E. yönetimindeki minibüsle Elazığ yönüne giderken, servis yoluna dönmek istediği sırada aynı yönde giden 29 yaşındaki Y.Ö. yönetimindeki motorsikletle çarpıştı. Kaza sırasında motosiklet, park halindeki kamyonun altına girdi ve ağır yaralanan sürücü Y.Ö. kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşamını yitirdi.

KAYSERİ YOLUNDA..
Malatya- Kayseri karayolunun 40. kilometredeki Levent yol ayrımında da, Ramazan Kara yönetimindeki 34 plakalı otomobille karşı yönden gelen Ali Seydi Tanış yönetimindeki 06 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobilde bulunan Emine Kara, Ayşe Ulu ve Senem Kalmaz ağır yaralandılar. Yaralılardan 65 yaşındaki Ayşe Ulu kaldırıldığı Malatya Devlet Hastanesi’nde öldü.

DİĞER KAZALAR..
Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan Mehmet Torba yönetimindeki 02 plakalı minibüs, 02.00 sıralarında sürücünün uyuması sonucu Darende Aşağıulupınar çıkışında ağaca çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan Halil Torba yaralandılar.

Darende-Kuluncak yolunun 22. kilometresinde Bekir Boyraz yönetimindeki plakasız motosiklet aşırı hız sonucu devrildi. Kazada motosiklette bulunan Emine Boyrak yaralandı.

Doğanşehir Polat Kasabası Fındık Köyü yol ayrımında Caner Gözübüyük yönetimindeki motosiklet yolun sağ tarafına uçtu. Kazada yaralanan sürücü, ilçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan Abdurrezzak Karakış yönetimindeki 12 plakalı araç, Akçadağ Kepez Köyü civarında takla attı, sürücünün hafif yaralandığı bildirildi.

Arguvan- Hekimhan karayolunun 4. kilometresinde Abdullah Paylaşmaz yönetimindeki 01 plakalı araç Çavuşlu Köyü yakınlarında, mıcır zeminli yolda kontroldan çıktı ve tepe yamacına çarptı. Sürücü yaralandı.

Ankara yolu Erhaç Havaalanı kavşağında Zülfikar Erbaş yönetimindeki otomobil, havaalanından il merkezine gelirken, Ankara’dan Malatya yönüne gelmekte olan Cihat Memur yönetimindeki araca çarptı. Kazada iki sürücü de yaralandılar.

Mehmet Öncel yönetimindeki otobüs ile il merkezinden Beydağı Kasabası Balıkdere Mahallesi yönüne giderken, aynı yönde giden Abuzer Yolcu yönetimindeki traktöre arkadan çarptı. Araçlar hasar gördü.

Arapgir-Keban yolu 25’inci kilometrede Rasim Çakı yönetimindeki 34 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı ve araçta hasar meydana geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız