SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 2 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaşamını yitirdi.. Başından at arabası tekeri geçen çocuk “hafif” yaralı!..

ÖLÜMLÜ KAZALAR..
Malatya-Elazığ karayolunun 50. kilometresinde Naif Erden yönetimindeki 34 BF 6774 plakalı oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampola yuvarlandı. Saat 23.00 sıralarındaki kazada sürücü ile araçla bulunan 55 yaşındaki Gülbahar İnan, 36 yaşındaki Muhammet Şirin İnan, 35 yaşındaki Mehmet Selim İnan ve C.G.adlı çocuk yaralandılar. Yaralılardan Gülbahar İnan kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM)’nde kurtarılamadı. Diğer yaralıların durumlarının ağır oldukları bildirildi.

Battalgazi ilçesindeki bir kayısı bahçesinde de İsmail Yağmur yönetimindeki 44 KN 985 plakalı traktöre kayısı kasası yüklemekte olan Mehmet Küçüközer’in, manevra sırasında traktör römorku ile bağlantı demiri arasında göğsünün sıkışması sonucu ağır yaralandığı bildirildi. Küçüközer, Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırılmak istenirken yolda öldü.

DİĞER KAZALAR..
Hanımınçiftliği Kasabası Kültürtepe mevkiinde, sebzecilik yapan Aziz Akboğa’ya ait at arabasına yan taraftan asılmaya çalışırken düşen ve at arabasının sağ arka tekerinin kafasının üstünden geçtiği belirtilen 3 yaşlarındaki Esra Barışkan, sebzeci ve annesi tarafından Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Küçük çocuk, buradaki ilk müdahalenin ardından hayati tehlikesi olmadığı gerekçesiyle taburcu edildi.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Yılmaz Yücel yönetimindeki 44 HD 279 plakalı otomobil, sabaha karşı 05.00 sıralarında Yeşilyurt sınırlarında takla attı. Kazada araçta bulunan Azerbaycan uyruklu 42 yaşındaki İzafe Hüseyni yaralandı.

Polis Meslek Yüksek Okulu önünde de, görevli polis memurunun dur ikazında bulunduğu Abdulkerim Kılıç yönetimindeki 23 EE 788 plakalı kamyona, aynı yöne giden Hacı Yeşil yönetimindeki 44 KK 835 plakalı kamyon arkadan çarptı. İki aracın da Beylerderesi yönüne doğru gittikleri belirtilirken, kazada kamyonlar hasar gördü.

Darende-Balaban’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Selahattin Satılmış yönetimindeki 56 KA 277 plakalı araç, ön lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada İlgenur ve Nilgün Satılmış yaralandılar.

Yazıhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan Mustafa Tanverdi yönetimindeki 44 FZ 234 plakalı minibüs Sürür köyü yakınlarında lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Araç sürücüsü ağır yaralandı.

Doğanşehir ilçesi Erkenek Kasabasında, yaya olarak karşıdan karşıya geçmekte olan 7 yaşlarındaki Orhan Yorulmaz’ın, Ayhan Çiçek yönetimindeki 44 HD 372 plakalı minibüse çarparak yaralandığı bildirildi.

Malatya-Battalgazi yolunun 4. kilometresinde Mehmet Çelik yönetimindeki 44 FT 331 plakalı araçla Malatya yönüne gelirken, kaldırıma çarparak takla attı. Kazada araçta bulunan Ali, İkranur, Mehmet Ali, Arzu ve Meral Adanalı yaralandılar.

Kayseri yönüne gitmekte olan Mahmut Çelik yönetimindeki 23 AZ 035 plakalı araç, Kepez Köyü civarında aniden yola çıkan 65 yaşlarındaki Aşur Taş adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Erenli Beldesi karayolunun 2. kilometresinde Ekrem İnce adlı şahıs, 44 DC 455 plakalı aracıyla kayısı bahçesine giderken, aracın gevşek zeminde kontroldan çıkıp devrilmesi sonucu trafik kazası oldu. Araçta bulunan 16 yaşındaki Çiğdem İnce yaralandı.

Darende’nin Irmaklı köyünde 44 DZ 947 plakalı minibüsünü evinin altındaki garaja parketmek isteyen Hasan Akçay, dikkatsizliği sonucu aracı beton kolona çarptı. Araç hasar gördü.

Akçadağ Dümüklü Köyünden Malatya yönüne gelmekte olan Yaşar Canpolat yönetimindeki 44 AE 191 plakalı araç, Bayramuşağı köyü civarında karşı yönden gelen Hasan Hüseyin Hozatoğlu yönetimindeki 44 EL 404 plakalı araçla çarpıştı. Kazada araçların hasar gördüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız