SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 21 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezi ve ilçelerde meydana gelen trafik kazalarında toplam 21 kişinin yaralandığı bildirildi.

TAKLA ATTI..
Edinilen bilgiye göre, Doğanşehir ilçesinin Sürgü Barajı yolu üzerinde seyreden Zeynal A. yönetimindeki 44 KF 463 plakalı otomobil, virajı alamayıp takla attı. Kazada araçta sıkışarak yaralanan sürücü, Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından çıkarılarak Doğanşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan Zeynal A. tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (Fotoğraftaki kaza)

DİĞER KAZALAR..
* Gazi İlköğretim Okulu önünde 17.40 sıralarında 32 yaşındaki H.Ü. yönetimindeki 44 EF 641 plakalı otoyla giderken direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarpınca yaralandı.

• Yeni Şire Pazarı’nda SZ.Y. yönetimindeki 44 KC 510 plakalı otoyla geri manevra yaparken 74 yaşındaki M.Y.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Zaviye Mahallesi’nde F.S. yönetimindeki 33 TU 440 plakalı otoyla giderken koşarak yola çıkan 4 yaşındaki M.D.Ö.’ye çarpıp yaralanmasına yol açtı.

• Atatürk Caddesi’nde M.Y. yönetimindeki 44 LD 205 plakalı oto, bisikletiyle gitmekte olan 21 yaşındaki H.D.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Cemal Gürsel Mahallesi’nde 22 yaşındaki H.A. yönetimindeki motosikletle giderken aniden önüne çıkan 14 yaşındaki İ.Ö.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Hastane ve Aytaç Paşa caddelerinin kesiştiği kavşakta bisikletiyle giderken dengesini kaybeden 34 yaşındaki C.Y. yönetimindeki otoyla çarpışan 19 yaşındaki S.K. yaralandı.

• Kanalboyu’nda O.Ö. yönetimindeki otoyla giderken aniden yola çıkan 4 yaşlarındaki M.S.D.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

• Taştepe Caddesi Otobüs durağında 77 yaşındaki M.B. adlı şahıs bir aracın çarpması sonucu yaralandı. Yaralı polise verdiği ifadede, plakasını aldığı bir aracın kendisine çarparak kaçtığını, ancak şikayetçi olmadığını bildirdi.

• Şifa Mahallesi Topalhafız Sokakta karşıdan karşıya geçmek için yola adım adan 65 yaşındaki Ö.Ç.’nin sağ ayağının üzerinden geçen oto kaçtı. Yaralanan Ö.Ç., ayağını ezen ve kaçan aracın plakasını polise bildirdi ve şikayetçi oldu.

• İnönü Caddesi Sümer Lisesi yanında M.C.A. yönetimindeki 06 MZP 21 plakalı oto ile giderken, koşarak yola çıkan 8 yaşlarındaki T.T.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Darende ilçesi Hulusi Efendi Caddesinde N.D. yönetimindeki 24 AT 644 plakalı oto ile giderken yola çıkan 21 yaşındaki S.K. adlı bayana çarparak yaralanmasına yol açtı.

• Doğanşehir ilçesi Devlet Hastanesi kavşağında A.B. yönetimindeki 01 JC 368 plakalı oto ile M.B. yönetimindeki 44 FC 304 plakalı traktör çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan 53 yaşındaki M.E. ile 25 yaşındaki T.B. yaralandılar.

• Doğanşehir Cumhuriyet Caddesi’nde A.E. yönetimindeki 44 HR 248 plakalı minibüs ile giderken, aniden yola çıkan 18 yaşındaki K.K.’ya çarptı. Yaralının ayağında kırıklar saptandığı bildirildi.

• Yakınca Kasabası Onbinkonutlar mevkiinde T.A. yönetimindeki 44..185 plakalı motosiklet ile giderken S.K. adlı bayan sürücü yönetimindeki 58..113 plakalı araca kavşakta çarptı. Ehliyetsiz olan motosiklet sürücüsü bacağından yaralandı.

• Turgut Özal Tıp Merkezi üst otoparkında A.D. yönetimindeki 41..4544 plakalı araca, İ.H. yönetimindeki 46..172 plakalı aracın geri manevra sırasında çarptığı ve hasara yol açtığı bildirildi.

• Dilek Kasabası’ndan Malatya yönüne gelmekte olan Ş.A. yönetimindeki 34.. 6015 plakalı araç, aniden yola çıkan sokak köpeğine çarptı. Kazada araç hasar gördü.

• Akçadağ ilçesi Sarıhacı Köyü yakınında M.A. yönetimindeki 34.. 3672 plakalı araç devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan B.K. ve A.A. yaralandılar.

• Yakınca Kasabası sınırlarındaki A.Kadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi’ne kantin malzemesi getiren S.P. yönetimindeki 44 .. 906 plakalı kamyonet, manevra sırasında dikkatsizlik sonucu okul bahçesindeki basketbol direğine çarptı. Direk ve araç hasar gördü.

• Yeşilyurt Gözene Köyünden Malatya-Adıyaman yoluna gitmekte olan S.Ö. yönetimindeki 44..367 plakalı araç, dikkatsizlik sonucu şarampola yuvarlandı. Araç sürücüsü ile araçta bulunan S.B. yaralandılar.

• Malatya’dan Doğanşehir yönüne gitmekte olan H.P. yönetimindeki 44.. 209 plakalı araç, Görgü- Akçadağ yol ayrımında karşı yönden gelen S.K. yönetimindeki 06..66 plakalı araçla çarpıştı. Kazada Malatya plakalı otoda bulunan H.G. hafif yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız