SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 23 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ile Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde meydana gelen ayrı trafik kazalarında 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

11 KAZA..
Aslantepe Caddesi 11. Sokakta A.İ. yönetimindeki 44 ED 564 plakalı traktöre, S.G. yönetiminde bulunan 44 EH 577 plakalı oto arkadan çarptı. Kazada sürücülerden S.G.’nin yanı sıra 53 yaşındaki A.G., 29 yaşındaki G.G., 26 yaşındaki S.Ö. adlı bayanlar ile 1 yaşındaki T.A. adlı çocuk ve 25 yaşındaki Ö.Ö. yaralanarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldılar.

Beydağı Mahallesi 16. Sokakta da 25 yaşındaki M.K.’nın yönetimindeki oto yayalara çarptı. Kazada 44 yaşındaki H.E. ile 10 yaşındaki D.D. yaralandılar. D.D.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Sancaktar Mahallesi’nde de 27 yaşındaki C.G., yönetimindeki otoyla giderken yolun karşısına geçmek isteyen 50 yaşındaki A.G.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Hastane Caddesi’nde 20.00 sıralarında 44 yaşındaki U.D. yönetimindeki otoyla giderken, bisikletiyle hız yapan 10 yaşındaki C.Ö.’ye çarptı ve yaraladı.

Melekbaba Mahallesi 1. Caddede 33 yaşındaki M.G.’nin yönetimindeki otoyla çarptığı 24 yaşındaki A.T. adlı bisikletlinin yaralandığı bildirildi.

Paşaköşkü Mahallesi Başharık Camii yanında H.Ö.’nün yönetimindeki 44 AD 488 plakalı oto, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ş.E.’ye ait olan depo görünümlü yerin cam ve saç olan kısmına çarptı. Kazada araçta bulunan 62 yaşındaki A.A. ile 38 yaşındaki İ.Ö. adlı bayanlar yaralandılar.

Tecde Merkez Camii önünde de B.Ö.’nün yönetimindeki 44 FU 619 plakalı otoyla 14 yaşındaki F.Ü. yönetiminde bulunan bisiklet çarpışırken, bisikletin sürücüsü ile arkasında oturan 9 yaşındaki H.C. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde H.E. yönetimindeki 34 TB 7484 plakalı otosuyla giderken yolun karşısına geçmek isteyen 7 yaşındaki H.Ş.’ye çarparak yaraladı.

Tevfik Temelli Caddesi’nde 22.00 sıralarında R.C.’nin yönetiminde bulunan 44 EA 777 plakalı otoyla giderken karşı kaldırıma geçmek isteyen 26 yaşındaki C.G.’ye çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Battalgazi ilçesi Yarımcahan Yolu’nda S.A. yönetiminde bulunan 44 AU 816 plakalı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 47 yaşındaki H.A. ve 12 yaşındaki Y.S.’nin yaralandıkları bildirildi.

Yeşilyurt ilçesi Gedik Mahallesi’nde 38 yaşındaki M.T.’nin yönetiminde bulunan traktörün devrilmesi sonucu sürücüsünün ağır yaralandığı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldığı öğrenildi.

Başharık Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde de 34 yaşındaki S.T.’nin yönetimindeki otoyla çarptığı 5 yaşındaki H.A. yaralandı. H.A. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Milli Egemenlik Caddesi alt kavşağında da M.S.’nin yönetimindeki 44 AD 695 plakalı otoyla giderken, aniden yola çıkan 13 yaşındaki M.B. adlı kıza çarparak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız