SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 28 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Darende ilçe Emniyet Amiri Cem Cenk Toparlak'ın kullandığı aracın kaza yapması sonucunda kendisi, eşi ve 2 çocuğu yaralandı. Kubbe Dağı'ndaki bir başka kazada da 4 kişinin yaralandığı, Malatya'da meydana gelen trafik kazalarındaki toplam yaralı sayısının 28 olduğu bildirildi.

EMNİYET AMİRİ VE EŞİ AĞIR YARALI..
Edinilen bilgilere göre kaza Cumartesi günü saat 12.00 sıralarında, Darende'ye 32 kilometre mesafedeki Çayırdüzü mevkiinde meydana geldi. Darende İlçe Emniyet Amiri Cem Cenk Toparlak (fotoğraftaki), yönetimindeki 06 SS 352 plakalı aracı ile Malatya yönüne gelirken, karşı yönden gelen Abdulvahap Çelik yönetimindeki hatalı sollama yaptığı öne sürülen 34 RT 261 plakalı jeeple çarpıştı ve devrildi.

Kazada, Toparlak ve eşi Birsen Esra Toparlak, çocukları Esma Ceyda Toparlak, Fatih Ceyhun Toparlak ve jeepin sürücüsü Çelik yaralandı.

Cem Toparlak ve Birsen Toparlak hayatı tehlike kaydıyla Turgut Özal Tıp Merkezi'ne, Esma ve Fatih Ceyhun ile Abdulvahap Çelik Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Yaralıların tedavisi sürüyor

DİĞER KAZALAR..
Pütürge yolu Kubbe Dağı Bakımevi mevkiinde de Ahmet Çilkaya yönetimindeki oto, mıcırlı zeminde sürücünün kontrolu kaybetmesi sonucu yolun sağındaki uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunanlardan Cemile Kaçar, Osman Kaçar ve Ramazan Kaçar yaralandılar. Cemile ve Osman Kaçar’ın durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Yeşiltepe Namık Kemal Caddesi üzerinde A.H. yönetimindeki 44 LA 425 plakalı motosiklete, sürücüsü ve plakası saptanamayan bir aracın arkadan çarpması sonucu sürücü ve motosiklette bulunan M.Y. yaralandılar. Saat 11.00 sıralarındaki kazayla ilgili araştırmaya başlandı.

Uçbağlar Mahallesi Yunus Emre Caddesi’nde M.A. yönetimindeki 34 UA 6007 plakalı oto ile giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 14 yaşındaki M.Ç.’ye çarptı ve yaraladı.

Başharık Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde H.T. yönetimindeki 44 EL 196 plakalı motosikle giderken, motosikletin hakimiyetini kaybederek devrildi. Kazada motosiklette bulunan M.A. yaralandı.

Turgut Temelli Caddesi Çevreyolu kavşağında M.G. yönetimindeki 44 M 0174 plakalı otonun çarptığı 60 yaşlarındaki H.K. adlı kadının yaralandığı bildirildi.

Beydağı Mahallesi 5. Sokakta R.A. yönetimindeki 44 FE 891 plakalı kömür yüklü kamyonetle yokuş yukarı çıkarken, aracı geri kaydırdı ve arkada bulunan 18 yaşlarındaki M.M.’nin yaralanmasına neden oldu.

Çarmuzu Mahallesi’nde C.P. 44 AZ 256 plakalı otosuyla, bisikletiyle aniden önüne çıkan A.Ş.’ye çarptı. Bisiklet sürücüsü ile bisiklette bulunan M.A. yaralandılar.

Mehmet Buyruk Caddesi İl Müftülüğü önünde M.U.K. yönetimindeki 44 AR 661 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 22 yaşındaki M.K.’ye çarpıp yaralanmasına neden oldu.

Çevreyolu Babuktu civarında S.K. yönetimindeki 44 ER 727 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çarptı. 18.00 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

Cumhuriyet Lisesi önünde, E.Z. yönetimindeki 44 EZ 415 plakalı oto, 16 yaşlarındaki N.D. adlı kız öğrencinin ayağının üzerinden geçerek yaralanmasına neden oldu.

Hastane Caddesi’nde B.K. yönetimindeki 44 KT 548 plakalı otoyla giderken, aniden önüne çıkan 23 yaşındaki C.E.’ye çarptı. Yaralı hastaneye kaldırıldı.

Selçuklu Mahallesi Toptancılar Sitesi önünde A.D. yönetimindeki 34 DK 2207 plakalı otoya, İ.A. yönetimindeki 44 AD 519 plakalı araç çarptı. Kazada A.D. yaralandı.

Yeşiltepe Fatih Mahallesi’nde Y.D. yönetimindeki 44 FH 855 plakalı motosiklete, plakası alınamayan Transit marka bir araç çarptı. 18.00 sıralarındaki kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Sanayi Sitesi Kömür Tevzi Yolu’nda Y.S. yönetimindeki 44 M 0238 plakalı minibüse binmek isteyen 17 yaşlarındaki M.D., ayağının kayması sonucu düşerek yaralandı. Yaralı, sürücüden şikayetçi olmadı.

İnönü Caddesi Topal Hafız Sokağı kavşağında 58 yaşındaki C.K. yönetimindeki bisikletle giderken, arkadan gelen E.T. yönetimindeki 44 AN 175 plakalı belediye otobüsünün çarpması sonucu yaralandı. 19.00 sıralarındaki kazada yaralanan bisikletli hastaneye kaldırıldı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Coşkun Batakçı yönetimindeki 34 plakalı oto, Yeşilyurt Gözene Köyü mevkiinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Orduzu Kasabası Sanlıkaya mevkiinde Hüseyin Genç yönetimindeki traktörün römorkuna, Abuzer Çalışkan yönetimindeki bisiklet çarptı. Bisikletli yaralandı.

Konak Kasabası Bahçebaşı Mahallesinde Ahmet Turan Mutlu yönetimindeki otomobil ile Malatya’ya gelirken, Hacı Mehmet Şişman yönetimindeki motosikletle çarpıştı. Motosikletli yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Pütürge ilçesinin Bakımlı Köyünde Veysel Zırhlı yönetimindeki araçla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Kazada oto hasar gördü.

Yazıhan ilçesi Karaca yolunun 2. kilometresinde de Hamza Boyraz yönetimindeki oto ile giderken, yol üzerine çıkan Ahmet Erbaş’a ait ineğe çarptı ve yaraladı.

FOTOĞRAFLAR: Kazada yaralanan Darende Emniyet Amiri Toparlak (üstteki fotoğraf), Emniyet Amirinin ağır hasar gören otosu (ortadaki) ve hatalı sollama sonucu kazaya neden olduğu öne sürülen jeep.. (FOTO: İsmet UĞUR)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız