SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 3 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Tavşantepe mevkii, Malatya-Sivas yolunun Hekimhan ilçe girişi ile Darende yakınlarında meydana gelen trafik kazalarında 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Özel otomobil Tavşantepe'de kamyona çarpıp, savruldu sürücü yaşamını yitirdi.. Hekimhan'daki kazada sürücü polis memurunun eşi öldü. Darende'deki kazanın kurbanı "Aşık Beyani" (alttaki fotoğrafta) oldu..

TAVŞANTEPE'DE..
Malatya-Kayseri Karayolu'nun 21. kilometresi Tavşantepe mevkiinde, Malatya İstikametinden Akçadağ yönüne gitmekte olan Turgut İçinkaya (41) yönetimindeki 06 ZHG 18 plakalı otomobil, karşı yönden gelmekte olan Osman Yılmaz'ın idaresindeki 44 KE 206 plakalı kamyonun arka kısmına çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil, yolun kenarındaki petrol istasyonun tabelalarının bulunduğu beton bariyere çarparak durabildi.

Aşırı hız ve dikkatsizlikten dolayı meydana geldiği bildirilen kazada, otomobil tamamen hurdaya dönerken, otomobil sürücüsü Turgut İçinkaya olay yerinde öldü.

HEKİMHAN GİRİŞİNDE..
Malatya-Sivas karayolunun Hekimhan ilçe girişinde de, Tunceli'de görev yaptığı ve tayininin çıktığı bildirilen polis memuru Faruk Genç yönetimindeki 06 FYR 28 plakalı özel otomobil, yoldan çıkarak takla attı.

Kaza sırasında sürücünün eşi Özgül Genç yaşamını yitirirken, Faruk Genç ise ağır yaralandı.

"AŞIK BEYANİ" KAZA KURBANI..
Öte yandan, Darende'nin Irmaklı Köyü'nde meydana gelen trafik kazasında da Aşık Beyani olarak tanınan halk ozanı Halil İbrahim Güleç (68), yönetimindeki plakası tespit edilemeyen traktörün şarampole devrilmesi sonucu traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.

Birçok yarışmada derecesi bulunan Aşık Beyani, son olarak Kars'ta düzenlenen Murat Çobanoğlu'nu Anma Etkinlikleri'nde 1. ödülünü almıştı.

ÜSTTEKİ FOTOĞRAF: Tavşantepe'de sürücüsü ölen otomobilin kazadan sonraki hali.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız