SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazası...1 Ölü 20 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:59:17
Trafik Kazası...1 Ölü 20 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya'da meydana gelen trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 20 kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya - Elazığ karayolunun 30. kilometresinde, Çetiner Kayısı Fabrikası mevkiinde meydana geldi. 23 LD 501 plakalı minibüs ile 31 Z 3476 plakalı kamyonun çarpıştığı kazada, kamyon şarampole uçtu. Kamyon sürücüsü hayatını kaybederken, minibüste bulunan 20 kişi de yaralandı. Yaralılar, Turgut Özal Tıp Merkezi ile diğer hastanelere kaldırılıp tedavi altına alındı.

Ölü ve Yaralıların İsimleri

Kaza yerinde hayatını kaybeden kamyon sürücüsünün isminin Şeyh Abdurrahman Dallar (47) olduğu bildirilirken, yaralılardan isimleri belirlenenler şunlar: A.K. (15), Havva Fırat (52), Necla Yıldırım (56), Zülfiye Bozak (44), Şefika Coşkun (18), S.P. (14), N.Ç. (16), Habibe Cinkılıç (43), Zeliha Kemer (45), Döndü Aslan (44), Fatma Perk (47), A.C. (15), Şerife Coşkun (19), Remziye Keleş (41), P.P. (14)"

Bu arada, minibüste bulunan yaralıların yakını bir kadın, kendilerinin başka bir araçta minibüsün arkasından giderken, kamyonun minibüse çarptığını ileri sürdü. Yoldan geçen bir sürücü ise, yol çalışmaları nedeniyle yolun tek şeritten verilmesinden dolayı, gerekli uyarı levhalarının bulunmadığını iddia ederek, sorunun yolda olduğunu öne sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız