SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazası: 1 Ölü, 4 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi ilçesi Ziraat Meslek Lisesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlardan 2'sinin, kazanın meydana geldiği saatte yatılı okulda bulunmaları gereken Ziraat Meslek Lisesi öğrencileri olduğu bildirildi.

Battalgazi ilçesi Eski Sivas Yolu Caddesi Ziraat Meslek Lisesi yakınlarında; Yusuf Dilmen yönetimindeki 02 EN 220 plakalı otomobil, sürücünün dikkatsizliği sonucu, yolda yürümekte olan Kemal Bal adlı yayaya çarptıktan sonra sonucu takla attı. Saat 21.30 sularında meydana gelen kaza sırasında, yaya vatandaş ile sürücünün yanı sıra otomobilde bulunan Hasan Kırıktaş ile Ziraat Meslek Lisesi öğrencileri oldukları bildirilen 18 yaşındaki İbrahim Anman ve 17 yaşındaki E.B.yaralandılar. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan 56 yaşındaki Kemal Bal, gönderildiği Turgut Özal Tıp Merkezi'nde kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yaralı öğrencilerin, ailelerine paket göndermek için gittikleri oto gardan dönerken, diğer yaralı Hasan Kırıktaş ile birlikte otostop yaptıkları sırada, alkollü olduğu iddia edilen sürücünün yönetimindeki araca bindikleri öğrenildi.

Bu arada, o sırada okulda olmaları gereken 2 öğrencinin yaralandığı kazayı görüntülemeye çalışan TV Malatya kameramanı Mehmet Taşkın'ı engellemeye çalışan, bu durumu yerel televizyonda da yayınlanan kişinin, okulun nöbetçi öğretmeni olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR: (Üstte) Daha sonra hastanede ölen yaralıya müdahale edilirken, (Ortada ve altta) TV Malatya Kameramanı Mehmet Taşkın'a fiili engellemede bulunan nöbetçi öğretmen. (GÖRÜNTÜLER: Mehmet TAŞKIN-TV Malatya, Erdal AKBOĞA-ER TV)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız