SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazası 1 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Çevreyolu Niyazi Mısri Camii karşısındaki şeritte meydana geldi. Doğan Ö.nün (38) kullandığı 06 NAG 93 plakalı otomobil ile Eyüp D.'nin (19) kullandığı 44 KC 351 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza'da 44 KC 351 plakalı otomobil büyük hasar görürken, bu otomobilde bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi de yaralandı. Yaralı, Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp tedavi altına alındı. Polisin her iki sürücüyü de gözaltına aldığı ve tahkikatın sürdürüldüğü kaydedildi.

DİĞER KAZALAR..
Orduzu Elmasuyu Mahallesi’nde 18 yaşındaki F.K. adlı bayanın yönetiminde bulunan motosiklet hareket halindeyken, ön tarafında oturan M.K. adlı kız çocuk düşerek yaralandı. Yaralı çocuk hastaneye kaldırılırken, teyzesi olduğu ve ehliyetinin bulunmadığı belirtilen F.K. hakkında cezai işlem yapıldı.

Yeşiltepe yolunda 44 yaşındaki M.Ö. yönetiminde bulunan 44..655 plakalı araç, 23.50 sıralarında Dilek’ten merkeze gelirken, kazılmış ve bozuk yolda toprak yığınına çarptı. Kazada sürücü yaralandı. Sürücü, yolu bu şekilde bırakarak kaza yapmasına neden olanların belirlenmesini ve cezalandırılmasını istedi.

Eşref Bitlis Alt Geçidi’nde 22 yaşındaki Ö.Ç.’nin kullandığı 44..475 plakalı motosiklet ile 32 yaşındaki B.P.’nin kullandığı 44..805 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ile arka kısmında yolculuk eden 23 yaşındaki İ.Y. yaralandı. Oto sürücüsünün 232 promil alkollü olduğu saptandı.

Aşağıbağlar Mahallesi’nde 21 yaşındaki M.A.’nın yönetimindeki 44..163 plakalı oto ile U.U. yönetiminde bulunan 44..923 plakalı motosiklet çarpıştı, küçük yaştaki motosiklet sürücüsü yaralandı.

Şifa Mahallesi’nde 25 yaşındaki İ.Ö.’nün yönetiminde bulunan 44..0130 plakalı araç, yaya 24 yaşındaki Ü.G.D.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız