SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazası, 13 Yaralı..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 3'ü çocuk 13 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya- Elazığ karayolu Mişmiş Park Fuar Alan girişinde meydana geldi. Mişmiş Park Fuar Alanı yanında bulunan inşaata malzeme boşaltmak için yavaşlayan H.B yönetimindeki 63 DN 535 plakalı kamyona, H.S yönetimindeki 44 ES 392 plakalı Yaygın Belediyesi Halk Otobüsü arkadan çarptı.

Çarpma neticesinde, halk otobüsü içerisinde bulunan 13 kişi yaralandı. Yaralılardan, H.K, T.U, M.K, F.K, U.Ç, M.K, A.K ve H.K Malatya Devlet Hastanesinde, Y.D, E.A ve H.D Turgut Özal Tıp Merkezi'nde, Otobüs şoförü H.S ve K.K ise Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

ÇÖŞNÜK KAVŞAĞINDA YİNE KAZA..
Bu arada, Çevreyolu’nda alt geçit ve asfalt yenileme çalışması yapılmasına karşın güvenli trafik için yeterli önlem alınamaması nedeniyle meydana gelen trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi.

64 yaşındaki T.G. yönetimindeki 44..422 plakalı otomobil ile 28 yaşındaki B.S.G.’nin yönetiminde bulunan 44..818 plakalı kamyonun çarpışması sonucu, otomobilde bulunan 50 yaşındaki N.G., 74 yaşındaki K.M. adlı bayanlar ile 37 yaşındaki H.M. ve 14 yaşlarındaki F.M. adlı erkek çocuk yaralandılar. Yaralılar hastaneye kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız