SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazası: 3 Ölü, 23 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, bayram namazı sonrasında mezarlığa giden köylüleri taşıyan minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 3 kişi öldü, 23 kişi de yaralandı.

Kaza, Hekimhan ilçesine bağlı İpekyolu kasabasında meydana geldi. Ramazan Bayramı nedeniyle mezarlığa köylüleri götüren Muzaffer Kınık'ın kullandığı minibüs, dikkatsizlik sonucu uçuruma yuvarlandı. Kazada Medettin Kınık (50) ile Yusuf Avcı (25) hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılanlardan 82 yaşlarındaki Ayşe Kınık'ın da kurtarılamadığı öğrenildi.

Kazada; Muzaffer Kınık ile Eylül Kınık, Cafer Kınık, İsmail Kınık, İsmail Avcı, Fatma Kınık, Mevhibe Kınık, Emine Kınık, Gönül Kınık, Ahmet Kınık, Ozan Orhan Kınık, Mustafa Kınık, Maksut Önal, Nisa Kınık, Şengül Kınık, Oğuzhan Kınık, Damla Kınık, Makbule Kınık, Ayşe Fatma Kınık, Uğur Can Kınık, Paşa Deniz Kınık, Ayşe Kınık ve Zafer Kınık yaralandılar.

Yaralılar Hekimhan Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başaltıldı.

Bu arada, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ile birlikte Beydağı Devlet Hastanesi'ne giderek yaralılara geçmiş olsun temennisinde bulundu. Çalık, bayram günü talihsiz bir olay yaşanmasından ve 3 kişinin hayatını kaybetmesinden dolayı üzüntülü olduklarını ifade etti.

DİĞER KAZALAR..
Sanayi Sitesi 6. Caddede 36 yaşındaki A.T. yönetiminde bulunan 44..252 plakalı oto ile 36 yaşındaki A.G. yönetiminde bulunan 44..414 plakalı otolar çarpıştı. Kazada, sürücülerden A.T. yaralandı.

Çevreyolu’nda 34 yaşındaki E.A.’nın yönetiminde bulunan 44..119 plakalı otosuyla çarptığı 38 yaşındaki S.U. adlı kadın ile 9 yaşındaki kızı S.U. yaralandılar.

Şifa Mahallesi eski Terminal Caddesi’nde 29 yaşındaki M.C. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 33..4563 plakalı oto ile 36 yaşındaki M.A.’nın yönetiminde bulunan 44..100 plakalı oto çarpıştı. Kazada bayan sürücü ile otosunda bulunan 24 yaşındaki G.E. yaralandılar.

Zapçıoğlu Caddesi’nde 23 yaşındaki M.A.A.’nın yönetiminde bulunan 44..520 plakalı otoyla çarptığı 11 yaşındaki O.Ç.’nin yaralandığı bildirildi.

Dabakhane Mahallesi’nde 27 yaşındaki F.Ö. yönetiminde bulunan 44..501 plakalı oto 43 yaşındaki M.E.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Mehmet Buyruk Caddesi üzerinde 31 yaşındaki İ.A. yönetiminde bulunan motosiklet ile 50 yaşındaki T.A. yönetiminde bulunan 44..851 plakalı oto çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Gündüzbey Kasabası Kapuluk mevkiinde 43 yaşındaki İ.G. yönetiminde bulunan 44..019 plakalı oto kaza yaptı. Kazada, sürücünün 30 yaşındaki eşi N.G. ile kızları 11 yaşındaki N.G. ve 9 yaşındaki A.G.G. yaralandılar.

Darende Cumhuriyet Meydanı’nda 50 yaşındaki A.S.K. yönetimindeki 44..088 plakalı otoyla 53 yaşındaki A.K.’ye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Yazıhan ilçesi Arguvan kavşağındaki kazada 44 yaşındaki A.S. ile 25 yaşındaki M.K.K.’nin yaralandıkları bildirildi.

Yazıhan ilçesi Arguvan kavşağı yakınında 38 yaşındaki İ.A. yönetiminde bulunan 33..23 plakalı oto ile 48 yaşındaki S.P. yönetimindeki 12..023 plakalı otolar çarpıştı, 35 yaşındaki Z.A. adlı bayan yaralandı.

Erhaç Havaalanı kavşağında 39 yaşındaki E.Y. yönetiminde bulunan 23..068 plakalı oto devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 60 yaşındaki R.D.’nin yaralandıkları öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız