SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazası..5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:35
Trafik Kazası..5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanırken, otomobilin sürücüsü kadın, sıkıştığı yerden arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı. 

Edinilen bilgiye göre, kaza, Çevreyolu Niyazi Mısri Camii mevkiinde meydana geldi. Bektaş Bozkuş yönetimindeki 44 M 0025 plakalı yolcu minibüsü ile Beyhan Saltanlı  yönetimindeki 44 PE 588 plakalı otomobil çarpıştı. Kaza sonrasında araca sıkışan kadın sürücüyü Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kurtardı. Kurtarılan kadın ambulans ile Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Minibüs içerisinde yolcu olarak bulunup yaralanan Zübeyde Yücekaya ve Mustafa Bay ile ismi öğrenilemeyen 2 kişi de ambulanslarla Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu arada, minibüs şoförü Bektaş Bozkuş, kendisinin tali yolda giderken çevreyolundan tali yola geçmek isteyen sürücü kadının sinyal vermeden aniden döndüğünü iddia edip, daha sonra kazanın meydana geldiğini belirtti.

Kazaya gören görgü tanıkları da, otomobil tali yola çıkarken kazanın meydana geldiğini belirttiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız