SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Kürecik yakınlarında virajı alamayarak şarampola yuvarlanan otonun sürücüsü yaşamını yitirdi. Bu arada, İPAŞ Fabrikası kavşağı civarında Yakınca ve Bostanbaşı sınırlarında peşpeşe meydana gelen trafik kazalarında ise 1 kişi yaralandı, birçok araç hasar gördü.

ŞARAMPOLA YUVARLANDI..
Kaza, Pazartesi günü saat 17.00 sıralarında oldu. Kayseri yönünden Malatya yönüne gelmekte olan 43 yaşındaki Muzaffer Göktepe yönetimindeki 23 ET 426 plakalı araç, Kürecik girişinde virajı alamayarak 50 metrelik şarampola yuvarlandı. Sürücü Göktepe kaza yerinde öldü.

DİĞER KAZALAR..
İPAŞ Fabrikası önünde Malatya yönüne gelmekte olan A.T.K. yönetimindeki 44 ..517 plakalı aracın, aynı yöne giden M.T. yönetimindeki 44.. 922 plakalı aracın yolun kaygan olması yüzünden çarpışmaları sonucu araçlar hasar gördü.

Yeşilyurt Bostanbaşı Kasabasında M.Ü. yönetimindeki 44.. 0116 plakalı oto ile Malatya yönüne gelirken, aynı yönde giden H.M. yönetimindeki 06.. 653 plakalı araca arkadan çarparak maddi hasarlı kazaya yol açtı.

Bostanbaşı yakınlarında Y.Ç. yönetimindeki 44.. 145 plakalı araç ile Ankara yönüne giderken, Y.K. yönetimindeki 44.. 783 plakalı araca arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada da araçlar hasar gördü.

İPAŞ Fabrikası kavşağında M.A. yönetimindeki 06.. 952 plakalı araçla giderken yaya olarak yolu geçmek isteyen N.V.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

İPAŞ karşısındaki Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu civarında 21.30 sıralarında Z.K. 44.. 371 plakalı aracının lastiğinin patlaması yüzünden durunca, aynı yöne giden E.D. yönetimindeki 31.. 277 plakalı araç arkadan çarptı. Bu araca da M.A. yönetimindeki 34.. 1437 plakalı araç arkadan çarparken, aynı yönden gelen İ.Ö. yönetimindeki 06.. 7595 plakalı araç da M.A. yönetimindeki araca çarptı. Zincirleme kazada yaralanan olmazken araçlarda hasar meydana geldi.

Battalgazi Kemerköprü İlköğretim okulu önünde A.K. 44.. 639 plakalı traktör ile giderken hatalı dönüş yapınca, aynı yöne giden R.T. yönetimindeki 44.. 808 plakalı kamyonla çarpıştı, traktörde bulunan M.A.’nın yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız