SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de çeşitli yerlerinden yaralanarak hastanelik oldu.

Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan 57 yaşındaki S.A. yönetiminde bulunan 44..438 plakalı otomobil, Akçadağ Develi Köy içi mevkiinde yolun karşısına geçmeye çalışan 85 yaşındaki S.A.’ya çarptı. 21.30 sıralarında meydana gelen kazadan sonra ağır yaralı olarak Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırılan yaralı hastanede yaşamını yitirdi.

Fuzuli Caddesi’nde, 32 yaşındaki F.E. adlı bayan sürücünün yönetimindeki otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmekte olan 60 yaşındaki V.B. adlı kadın ile 19 yaşındaki S.B. adlı kıza çarptığı ve yaralanmalarına yol açtığı, yaralıların sürücüden şikayetçi olmadıkları bildirildi.

Yeşiltepe- Dilek yolunda 68 yaşındaki G.H.D. yönetiminde bulunan 44..013 plakalı araç ile 26 yaşındaki E.D. yönetiminde bulunan 44..251 plakalı otoların kaza yaptıkları, kazaya 32 yaşındaki R.B. yönetiminde bulunan 44..494 plakalı belediye otobüsünün de karıştığı, E.D.’nin hafif yaralandığı bildirildi. Otobüs sürücüsü, diğer sürücülerden şikayetçi oldu.

Yeni Hal binası içerisinde 44..498 ve 44..627 plakalı araçların karıştığı kazada 33 yaşındaki N.D.’nin yaralandığı, sürücüler 20 yaşındaki G.Y. ve 36 yaşındaki H.G.’nin hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

Hacı Abdi Mahallesi’nde 25 yaşındaki S.T. yönetiminde bulunan 44..482 plakalı motosiklet ile 17 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 44..854 plakalı oto çarpıştı. Kazada 23 yaşındaki S.Ö.’nün yaralandığı bildirildi.

Yeşilyurt ilçesi Gedik Mahallesi Gül Sokağı’nda da 34 yaşındaki S.B.’nin yönetiminde bulunan 44..225 plakalı oto ile çarptığı 10 yaşındaki Caner Ç.adlı çocuk yaralandı.

Merkez Samanköy Delibaş Mahallesi’nden Dilek Kasabası’na yaya olarak gitmekte olan 17 yaşlarındaki H.İ. ve H.İ., karşı yönden gelen, plakası ve sürücüsü saptanamayan motosikletin çarpması sonucu yaralandılar. 22.00 sıralarındaki kazada yaralanan iki genç hastaneye kaldırılırken, jandarma araştırmaya başladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız