SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 1 Ölü, 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nda bir aracın çarptığı 60 yaşındaki kadın öldü. İl merkezindeki diğer kazalarda da 4 kişi yaralandı.

Çevreyolu Ankara yönü Kavuklar Petrol yakınında 32 yaşındaki M.Ö. yönetiminde bulunan 80 EP 132 plakalı araçla giderken, önünde gitmekte olan belediye otobüsünün durması üzerine otobüsü solladığı sırada aniden koşarak yola çıkan 60 yaşındaki N.Ç. adlı kadına çarparak ağır yaralanmasına yol açtı. 11.15 sıralarında meydana gelen kazada ağır yaralanan N.Ç. kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü gönderildiği adliyece serbest bırakıldı.

Belediye önünde ise İ.A. yönetiminde bulunan 44 LC 476 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 77 yaşındaki H.Y. adlı şahsa çarparak yaralanmasına yol açtı. Ağır yaralı olarak TÖTM’ye kaldırılan H.Y. tedavi altına alınırken, ifadesi alınan ağabeyi sürücüden şikayetçi olmadı.

Çarmuzu Mahallesi 5. Sokakta da H.Y. yönetiminde bulunan 44 KR 231 plakalı oto ile giderken aniden yola çıkan 8 yaşındaki Z.G. adlı erkek çocuğa çarparak yaralanmasına yol açtı.

İnönü Caddesi Sıtmapınarı mevkiinde de R.Ç. yönetiminde bulunan 44 FU 722 plakalı otosuyla giderken, park halindeki kamyonun önünden aniden yola çıkan 77 yaşındaki H.B. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

Turgut Özal Mahallesi 2. Caddede U dönüşü yapmak isteyen O.N.K. yönetiminde bulunan 44 FZ 213 plakalı otoya, H.T. yönetiminde bulunan 44 LE 026 plakalı motosiklet çarptı. Motosiklet sürücüsü hafif yaralandı.

Özalper Mahallesi 1. Caddede oturan 34 yaşındaki Y.Y. polise başvurarak, park halinde olan 34 AH 8650 plakalı otosunun ön sol çamurluk ve tampon kısmında çarpma sonucu hasar meydana geldiğini, aracına çarpan otoyla ilgili herhangi bir bilgiye ulaşamadığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Yeni Sanayi Sitesi 7. Caddede de K.T. yönetiminde bulunan 44 FH 944 plakalı oto ile giderken, kavak ağacına çarptı. Araç hasar görürken sürücü ifadesinde, kazanın dikkatsizliği ve bir anlık dalgınlığından meydana geldiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız