SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 1 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Darende karayolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.

Kaza, Pazar akşamı saat 20.30 sıralarında Malatya- Darende yolu Akçadağ Sarıhacı köyü civarında meydana geldi. 20 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan 02..344 plakalı otoyla Malatya yönüne gelirken, Sarıhacı köyü civarında yolda yaya olarak yürümekte olan 46 yaşındaki R.Ç.’ye çarparak ölümüne yol açtı. Sürücü gözaltına alındı.

DİĞER KAZALAR..
Doğanşehir Fındık Köyü Beypınarı mevkiinde de 35 yaşındaki R.D. yönetiminde bulunan 44..832 plakalı traktör, karşı yönden gelen 29 yaşındaki N.D. yönetiminde bulunan 44..066 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada her iki aracın sürücüsü de yaralandı.

İstiklal Mahallesi’nde 45 yaşındaki Y.T. yönetiminde bulunan 44..188 plakalı otoyla geri manevra yaparken, 38 yaşındaki F.K.’nın sağ ayağının üstünden geçerek yaralanmasına yol açtı.

Çevreyolu Battalgazi kavşağı civarında da 33 yaşındaki M.E. yönetiminde bulunan 44..321 plakalı otoyla giderken F.U. ve E.K. adlı gençlere çarptı ve yaraladı.

Çevreyolu’nda 38 yaşındaki H.K. yönetimindeki otonun çarptığı 68 yaşındaki F.Ö. adlı kadının yaralandığı bildirildi.

Hidayet Mahallesi’nde 21 yaşındaki B.Ö. yönetiminde bulunan otonun çarptığı Z.C. adlı kız çocuğu yaralandı.

Hanımınçiftliği mevkiinde C.G. yönetiminde bulunan 01..815 plakalı oto, E.K. adlı çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Sıtmapınarı otobüs durakları civarında 38 yaşındaki R.Ç.’nin 44..088 plakalı otoyla çarptığı 62 yaşındaki A.S.Ç. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız