SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Üniversiteli Genç Trafik Kazasında Öldü

0
Güncellendi - 2020-06-26 04:47:23
Üniversiteli Genç Trafik Kazasında Öldü
A- A+ PAYLAŞ

AYNI ARAÇTAKİ 3 GENÇ DE YARALANDI.. Seyir halindeki otomobilin önde seyreden bir başka otomobile arkadan çarpması sonucu 19 yaşındaki genç hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan 3 genç ise yaralandı.

Kaza, Malatya- Hekimhan Karayolu Tepeköy mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre; İsa Şahin (19) idaresindeki 23 K 3499 plakalı otomobil ile seyir halinde iken, aynı istikamette önünde seyir eden E.E. (53) yönetimindeki 44 BY 366 plakalı araca arkadan çarptı.

Kaza da otomobil sürücüsü İsa Şahin ile birlikte otomobilde bulunan Enes Yiğit, Ertuğrul Cihat Apaydın (18) ve Harun Kuş (18) yaralandılar.

Ambulanslar ile hastaneye kaldırılan yaralılardan Enes Yiğit kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer 3 yaralının hayatı tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada Enes Yiğit’in Malatya Turgut Özal Üniversitesi Darende Bekir Ilıcak MYO Harita Kadastro Programı öğrencisi olduğu öğrenildi.

Yiğit'in cenazesi, Yeşilyurt ilçesine bağlı Sütlüce Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Rektör Prof. Dr. Karabulut başsağlığı mesajı yayınladı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Enes Yiğit’in vefatı nedeniyle yayınladığı mesajda, Enes Yiğit’e Allah’tan rahmet, acılı ailesine sabır diledi.

Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, başsağlığı mesajında, “Darende Bekir Ilıcak MYO Harita ve Kadastro Programı Öğrencisi Enes Yiğit’i elim bir kaza sonucu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Darende Bekir Ilıcak MYO öğrenci ve mensuplarına baş sağlığı diliyoruz” dedi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

17 yorum yapılmış

  • Elifnur (3 yıl önce)
    Canım arkadaşım keşke yaramızda değil aramızda kalsaydın ?Sen hep bizimlesin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatma Boran (3 yıl önce)
    Söylecek söz bulmak çok zor gerçekten. Boğazımız düğümleniyor. Mekanın cennet olsun.. ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer faruk yildirim (3 yıl önce)
    Seni hiç unutmayacağız mekanın cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurgul (3 yıl önce)
    Teselli edilecek tek bir kelime yok malesef Rabbim sabrini versin bizim içimiz dayanmazken Rabbim annesine babasına kardeşlerine bol sabir versin ?
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (3 yıl önce)
    Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.Yakınlarına sabırlar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahri yıldırım (3 yıl önce)
    Rabbim mekanını cennet etsin yakışıklı aslan yeğenim bizleri
    0
    0
    Yanıtla
  • sedat (3 yıl önce)
    Mekanı cennet olsun ailesine sonsuz bir sabır diliyorum ülkemiz milletimiz için gelecek vaad eden gecimiz için bu ayrılış çok ama çok erken oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut yiğit (3 yıl önce)
    Yüce Rabbim bu acıyı kimseye vermesin mekanın cennet olsun yeğenim
    0
    0
    Yanıtla
  • ABUZER YİĞİT (3 yıl önce)
    Enesim,yiğidim,biricik yeğenim,kolumuzu kanadımızı kırdın.Rabbim rahmet eylesin güzel insan,mekânın cennet olsun,kabrin nur dolsun,Rabbim sevdiği kulunu günaha sürmeden alırmış,sende inşallah günahsızsın, sende cennetliksin,,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • Nur içinde yatsın işallah.Mekanı cennet olur inşallah....
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat kuş (3 yıl önce)
    Mekanın cennet olsun inşallah yiğidim Allah ailene sabır versin inşallah "yaşanılan ne varsa gömdük" diyordun ya hakkatten öyle oldu sen herşeyi gömdün bizde herşeyimizi kardeşimizi gömdük ??
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin çok acı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çavuşoğlu (3 yıl önce)
    Allah Rahmet etsin yakınlarına Rabbim sabırlar versin Böyle acı düşman başına vermesin çok zor çok acı
    0
    0
    Yanıtla
  • Serhat (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • oktay (3 yıl önce)
    3 yıl emek verdiğim çok değerli efendi ve saygılı bir öğrencimdi tarifi imkansız bir acı içindeyim allah başta annesi ve babası olmak üzere bütün yakınlarına sabırlar versin allahın rahmeti üzerinden eksik olmasın enesim
    0
    0
    Yanıtla
  • Feramuz Karaca (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet olsun. Çok acı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mevla Resulü kibriyayla haşr eylesin İnşallah
    0
    0
    Yanıtla