SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 3 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-06-05 04:28:24
Trafik Kazalarında 3 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu iki kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Ayrıca Tohma Köprüsü yakınında sürücüsünün kontrolunu kaybettiği bir otomobilin akaryakıt istasyonu marketine girmesi sonucu da market çalışanı öldü.

DOĞANLAR YOL AYRIMINDA 2 ÖLÜ..

Alınan bilgiye göre Malatya- Kayseri karayolunun Akçadağ-Darende arası Doğanlar yol ayrımı mevkisinde Özcan Gül (44) idaresindeki 34 PN 5812 plakalı otomobil ile Tuncay Demirci (35) yönetimindeki 44 AY 699 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada Sevgi Demirci (31), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Otomobillerde sıkışan yaralılar Özcan Gül, Tuncay Demirci (35), Berika Demirci (7) ve Zümra Demirci (3) Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Yaralılar 112 Acil Servis ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Özcan Gül (yandaki fotoğrafta), hayatını kaybetti.

Ölen Özcan Gül'ün, Aile ve Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanı olduğu öğrenildi.

OTOMOBİL AKARYAKIT İSTASYONU MARKETİNE GİRDİ, 1 ÖLÜ..

Öte yandan, Malatya- Sivas karayolu Tohma Köprüsü civarında kaza yapan otomobil, sürücünün kontrolunu kaybetmesi sonucu, buradaki bir akaryakıt istasyonunun marketine girdi. Saat 17.00 sıralarında meydana gelen kazada market çalışanı 23 yaşındaki Cebrail Uçar öldü. Otomobilin bayan sürücüsünün gözaltına alındığı öğrenildi.

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Hamit ak (4 yıl önce)
    Ne kadar da basit gecmissiniz. Oldu diyip geçmek
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat malatya (4 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan doğan (4 yıl önce)
    Üzüntü verici Allah yakınlarına sabır versin başsağlığı diliyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Sayın admin ölü yerine hayatını kaybetti yada vefat etti gibi kelimeler daha uygun gibi affınıza sığınarak böyle bir istekte bulunuyorum sitenizi takip eden aile fertleri olarak içimizi daha da acıtıyor anlayışınız için çok teşekkür ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • bir dost (4 yıl önce)
    yeşilyurt yolu meyvecilik ensitü sü üst kısmında alkol ve uyuşturucu alan kişiler araçları işe trafiğe çıkyorlar kontrol yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • osmanlı torunu (4 yıl önce)
    radar araçları arttırılsın
    0
    0
    Yanıtla