SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 2 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Pütürge'den Malatya'ya gitmekte olan Mehmet Bıçkıcı yönetimindeki 44 DY 007 plakalı araç, Çermik köyü yakınlarında takla atarak devrildi. Kazada araçta bulunan Hazar Yılmazcan ve Mustafa Sezgin olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Umut Karabulut, Ayvaz Yıldırım, Mehmet Bıçkıcı ise Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
Mişmiş Park Fuar Alanı civarında 41 yaşındaki M.N. yönetiminde bulunan otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunanlardan 54 yaşındaki İ.N. ve 40 yaşındaki F.N. yaralandılar.

İpek Caddesi üzerinde 26 yaşındaki İ.K.’nin yönetimindeki 44 FD..plakalı otonun çarptığı 4 yaşındaki çocuk yaralandı.

Akçadağ Kağıt Fabrikası önünde 65 yaşındaki Ö.A. yönetimindeki 44 KZ..plakalı oto ile 32 yaşındaki H.Ü. yönetiminde bulunan 44 HC..plakalı oto çarpıştı. Kazada her iki araçta bulunanlardan 42 yaşındaki H.K., 60 yaşındaki Z.K., 21 yaşındaki H.B., 23 yaşındaki A.C. ve 32 yaşındaki H.K. adlı şahısların yaralandığı bildirildi.

Akçadağ Kürecik’te 50 yaşındaki M.T., 06..2559 plakalı otomobille evinin önünde geri manevra yaparken, 72 yaşındaki H.T.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Doğanşehir’den gelmekte olan 44 yaşındaki M.E. yönetimindeki 44..506 plakalı ambulans ile Yeşilyurt- Akçadağ kavşağında kırmızı ışıktan geçerken 56 yaşındaki İ.D. yönhetiminde bulunan 44..376 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan 23 yaşındaki G.D. ve aynı yaştaki S.D. adlı bayanlar yaralandılar.

Akçadağ Harunuşağı Köyü Berkpınar mevkiinde viraja hızlı giren 66 yaşındaki M.H. yönetiminde bulunan 44..828 plakalı otomobil devrildi. Sürücünün yaralandığı bildirildi.

Pütürge’nin Pazarcık Köyünden Tepehan yönüne gitmekte olan 62 yaşındaki B.M. yönetiminde bulunan 44..917 plakalı otomobil, Yazıca köyü mevkiinde şarampola yuvarlandı. Sürücü ile yolculardan 34 yaşındaki M.A.M. ve 37 yaşındaki E.E.İ. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız