SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 2'si Bebek 12 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-09-16 21:18:22
Trafik Kazasında 2'si Bebek 12 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki aracın karıştığı trafik kazasında 2’si bebek 12 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Ankara Karayolu İpaş Kavşağı'nda meydana geldi. Sürücüleri ve plakaları öğrenilemeyen iki aracın kavşakta çarpışmaları sonucu yaşanan kaza sonrası bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Çevreyolunun da trafiğe kapandığı kazada her iki araçta bulunan Selim Coşkun (28), Ufuk Bağçivan (36), Hatice Seçkin Özen (56), Hasret Akarsu (33), Elif Akarsu (58), Tuba Demir (27), Gülaver Özgenç (39), Sadık Yılmaz (77), Anıl Buğa (25), Salih Tunç (10), Özgül Taştekin (1) ve Sare Zumra Taştekin (1) olay yerine gelen ambulanslarla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Ali veli (6 yıl önce)
    Kendine gazeteci diyorsun bide burnunun ucuyla haber yapmak böyle birşey haberi muhtar a yazdırıp fotoyu bakkalamı yüklettin bak plaka fiat doblo ticari beyaz aracın burun kısminda küçük dikdörtgen içinde rakamla ve harfler olan şeye denir plakasıda 20 hz 421 diye okunur vay vay ki vayvay...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (6 yıl önce)
    malatyada altarnatif bir yol yok yetkililerin buna acilen çare bulması lazım yollar aynı nüfus artıyor haliyle araçta çoğalıyor acilen çare olmazsa araçları perte çıkaracaz yakında
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    EGTIM EHLIYET ALIYOR ARABAYI CARPA CARPA SOFÖR OLUYOR BU SÜRE ICINDE SAG KALIRSA TABI
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Sürücüyü anladık da planın resmini çekmişsin. Bu haberleri çocuklarmı yapıyor acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    yaptığı işe özen göstermeyen okuyucusunada özen göstermiyor demek,pkasaı öğrenilemeyen nedir yawww
    0
    0
    Yanıtla
  • salih (6 yıl önce)
    Öğrenelemeyen plaka için resme bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan (6 yıl önce)
    bir gün yok ki kaza olmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • Çok önemli bir tespit ve yorum.
    0
    0
    Yanıtla