SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında 9 Kişi Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:42:41
Trafik Kazasında 9 Kişi Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 9 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Malatya-Kayseri yolu Kürecik mevkiinde meydana geldi. Malatya-Darende istikametinde seyreden Yaşar Aksu (45) yönetimindeki 46 EL 072 plakalı otomobil ile Darende-Malatya istikametinde seyreden Mustafa Yol yönetimindeki 23 EY 838 plakalı otomobil, Kürecik mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada, 46 EL 072 plakalı otomobilin sürücüsü Yaşar Aksu ve otomobilde bulunan Büşranur Aksu (16) ile Nuran Aksu (45), 23 EY 838 plakalı otomobilin sürücüsü Mustafa Yol ve otomobilde bulunan Hilal Yol, Şevval Ravza Yol, Feride Yol, Nuray Yol ve Ömer Faruk Yol yaralandı.

Yaralılar, ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezine kaldırılarak tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız