SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazasında Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya- Elazığ karayolu Kale ilçesi yakınlarında gece meydana gelen trafik kazasında, kamyonetin çarptığı yaşlı şahıs ağır yaralandı ve hastanede öldü.

Kaza, Pazartesi gecesi 21.00 sıralarında meydana geldi. Elazığ’dan Malatya yönüne gelmekte olan 52 yaşındaki S.S.E. yönetiminde bulunan 06..2473 plakalı kamyonet, Kale ilçesi Bent Köyü Yazı Mahallesi civarında, yolun karşısına geçmek isteyen 68 yaşındaki T.K.’ya çarptı. Ağır yaralanan T.K., kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde yaşamını yitirdi. Kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

DİĞER KAZALAR..
Ferhadiye Mahallesi’nde 24 yaşındaki H.T. yönetiminde bulunan aracın çarptığı 58 yaşındaki M.D. yaralandı.

Atatürk Caddesi’nde 26 yaşındaki E.B. yönetiminde bulunan otonun çarptığı 61 yaşındaki N.Y. adlı kadının yaralandığı bildirildi.

Göztepe Mahallesi’nde 40 yaşındaki N.K. yönetiminde bulunan 44..880 plakalı otonun çarptığı M.U.B. adlı erkek çocuk yaralandı.

Çevreyolu Çöşnük Kavşağı’nda 31 yaşındaki N.Y. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 63..144 plakalı otonun çarptığı 39 yaşındaki R.K. adlı şahsın yaralandığı bildirildi.

Turgut Temelli Caddesi Arap Osman kavşağında 26 yaşındaki E.İ. yönetiminde bulunan 44..298 plakalı motosiklet ile 31 yaşındaki O.H. yönetiminde bulunan 35..4703 plakalı motosiklet çarpıştı, O.H. ile aynı araçta bulunan 31 yaşındaki Ö.A. yaralandı.

Yeşiltepe Yeşilevler önünde 37 yaşındaki V.A. yönetiminde bulunan 44..706 plakalı kamyonet ile 28 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 27..947 plakalı oto çarpıştı, iki sürücü ile yolculardan 27 yaşındaki S.P.’nin yaralandıkları öğrenildi.

Sanayi Sitesi 6. Caddede 45 yaşındaki İ.K. yönetiminde bulunan 62..420 plakalı otonun çarptığı Y.K. adlı erkek çocuk yaralandı.

Özalper Mahallesi’nde 38 yaşındaki M.C.H.’nin yönetiminde bulunan 44..444 plakalı otoyla çarptığı F.Ö. adlı çocuk yaralandı ve TÖTM’ye kaldırıldı.

Hekimhan Cumhuriyet Caddesi’nde 23 yaşındaki H.Ç.’nin yönetiminde bulunan 44..168 plakalı otoyla M.P. adlı kadına ait işyerinin kapısına çarptığı, kazada sürücü ile araçta bulunan 17 yaşındaki H.D.’nin yaralandığı bildirildi.

Göztepe Mahallesi’nde M.D. yönetiminde bulunan araç ile 25 yaşındaki bayan sürücü D.G. yönetiminde bulunan oto çarpıştı, 22 yaşındaki G.G. yaralandı.

Dilek yolunda 37 yaşındaki Y.T. yönetiminde bulunan oto ile aynı yaştaki A.A. yönetiminde bulunan minibüs çarpıştı, sürücüler ile 20 yaşındaki M.Ç.’nin yaralandıkları belirtildi.

Yeşiltepe Yolu üzerinde 20 yaşındaki O.K. yönetimindeki motosiklet ile S.D. yönetiminde bulunan otonun çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ile bu araçtaki E.D. yaralandılar.

Çevreyolu Çöşnük kavşağında 00.05 sıralarında 46 yaşındaki C.K. yönetiminde bulunan 44..254 plakalı otoya, sürücüsü belirlenemeyen 27…9344 plakalı oto arkadan çarptı. İlk araçta bulunan E.K. adlı bayan yaralandı. Polis kaçan araç sürücüsünü arıyor.

Çevreyolu’nda 27 yaşındaki T.A. yönetimindeki araç, yolun karşısına geçmek isteyen 44 yaşındaki S.Z.Ü. adlı kadına çarparak ağır yaraladı.

Hasanbey Caddesi’nde 03.00 sıralarında 40 yaşındaki alkollü İ.G. adlı şahıs, aracıyla kaza yaptı ve yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız