SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Magandaları!

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Caddesi’nde bir aracı sıkıştıran, daha sonra da bu aracın sürücüsünü döven magandaların olaydan sonra kaçtıkları bildirildi.

İnönü Caddesi’nde saat 20.10 sıralarında meydana gelen olayla ilgili ifade veren 31 yaşındaki H.E., 38..487 plakalı otosuyla cadde üzerinde giderken, bir otonun önüne kırdığını, inip bu otonun sürücüsünün yanına gittiğini ve uyarmak istediğini, sürücünün açtığı kapının yüzüne geldiğini ve yere düştüğünü, daha sonra sürücünün inip kendisini dövmeye başladığını, eli sopalı bir şahsın daha gelip kendisine vurduğunu, iki şahsın sonra kaçtıklarını anlattı.

Polis, Ziraat Bankası ile Kız Meslek Lisesi arasındaki bölgede, “zorbalık” yaptıktan sonra kaçmayı başaran magandaların kimliklerini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Öte yandan polise başvuran 25 yaşındaki E.Y. ve 23 yaşındaki G.K. adlı şahıslar, Karakavak'ta C.H., Ç.H., M.A. ve V.adlı şahısların kendilerini dövüp tehdit ettiklerini, Ç.H.’nin silah doğrulttuğunu öne sürdü. G.K. olay sırasında şahısların silahından düşen, içerisinde 9 adet 9 mm. mermi bulunan şarjörü polise teslim etti. Polis şahısları yakalamak için araştırmayı sürdürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız