SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Müdürü Dondu Kaldı!..

A- A+ PAYLAŞ

TV Malatya’da trafik konusunun görüşüldüğü programda, Trafik Şube Müdürü Hayrettin Yıldızlı’ya, “ehliyetsiz ve ruhsatsız” araç kullanan bir sürücüye kendisinin bizzat “torpil” yaptığı, bu sürücü hakkında hiçbir ceza uygulanmadığı iddiası iletilince, müdür ve diğer konuklar çok şaşırdı, adeta şoke oldular!

TV Malatya’da Malatya Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin’in hazırlayıp sunduğu “İşin Doğrusu” adlı programda, Malatya’nın trafik sorunu ele alındı. Programa Trafikten Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Müslüm Kılıçaslan, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hayrettin Yıldızlı, Bölge Trafik Şube Müdürü Sait Tanrıkulu ile Belediye Kent Trafik Müdürü Gürbüz Kurdal katıldılar.

Programın izleyicilerden gelen soruların ilgililere yöneltildiği bölümünde, bir soru-şikayet Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Yıldızlı’yı çok şaşırttı, gerdi.

Bu diyaloğ şöyle gelişti:

ORHAN ÇEKİN- Biraz ilginç bir soru. Diyor ki, Sayın Müdürüm ehliyetsiz ve ruhsatsız araç kullanan birine göz yumuyor bilerek diyor.
HAYRETTİN YILDIZLI- Göz yumuluyor?!.. (şaşkın bir ifadeyle)
ORHAN ÇEKİN- Göz yumuyormuşsunuz bilerek!!…
HAYRETTİN YILDIZLI- Göz yummuşuz?!!… Mümkün değil!!…
ORHAN ÇEKİN- Valla vatandaş burada yazmış!..
HAYRETTİN YILDIZLI:!!!!!
ORHAN ÇEKİN: Mercedes Kadir diyor!.

“Mercedes Kadir” sözü, bir anda gergin havayı dağıttı, gülüşmelerin ardından Trafik Müdürü de rahat bir nefes aldı.

Diyaloğun sonrası şöyleydi:

ORHAN ÇEKİN- Ne ruhsatı var, ne ehliyeti var diyor. Şehir içinde araba kullanıyor, sayın Müdürüm bir gün ceza yazmadı…
HAYRETTİN YILDIZLI- Biz O’na gelsin özel ehliyet ve ruhsat verelim. Yarın gelsin bize. (Gülüşmeler…)
ORHAN ÇEKİN- Mercedes Kadir bu konuda ayrıcalıklı…
GÜRBÜZ KURDAL- Dokunulmazlığı vardır O’nun.
HAYRETTİN YILDIZLI- Kurallara birçok sürücüden daha fazla uyuyor.
ORHAN ÇEKİN- Aynası bile var.
HAYRETTİN YILDIZLI- Daha çok uyuyor…

FOTOĞRAFLAR: TV Malatya ve Görüş Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız