SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Polisine Trafik Cezası Kestirdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da da bir süre Emniyet Müdürlüğü görevinde bulunan Atilla Çınar, şimdiki görev yerinde yasak yere park eden trafik otosuna ceza kestirdi.. Zonguldak'ta trafik ekipleri İl Emniyet Müdürü Çınar'ın talimatıyla aracını yasak yere park ettiği gerekçesiyle bir ekip otosuna 52 YTL para cezası kesildi.

Edinilen bilgiye göre, Zonguldak Şehir Merkezi'ndeki Uzunmehmet Caddesi ile Gazipaşa Caddesi arasındaki bağlantı yoluna 67 A 5413 plaka kodlu resmi polis aracını park eden ve içinde gazete okuduğu ileri sürülen Şehiriçi Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli trafik polisi H.Ç.'ye, park yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle 52 YTL para cezası kesildi.

Şehir merkezinde yaşanan trafik sıkışıklığı sonucu makam aracıyla trafikte kalan İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, telsiz anonsuyla sıkışıklığın sebebini sordu. Trafik polisleri de bayram nedeniyle şehir merkezine fazla araç girişinin olduğunu belirterek, trafiği açmaya çalıştıklarını belirttiler. Emniyet Müdürü Çınar, bu sırada Uzunmehmet Caddesi ile Gazipaşa Caddesi arasındaki bağlantı yolunda 67 A 5413 plakalı resmi trafik aracının park ettiğini gördü. Telsizden anons eden Çınar, "Personel aracını yasak olan yere park etmiş ve içinde gazete okuyor. Derhal yasak yere park etme cezası kesin ve idari soruşturma başlatın" talimatını verdi.

Çınar'ın telsiz anonsunun ardından trafik polisleri, yasak yere park eden meslektaşlarına 52 YTL para cezası kestiler. Ayrıca trafik polisi H.Ç. hakkında da idari soruşturma açıldı.

MALATYA'NIN ESKİ MÜDÜRÜ..
Trafik polisine ceza kestiren Atilla Çınar, Malatya'nın eski Emniyet Müdürlerinden. Çınar, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde Terörle Mücadeleden sorumlu müdür yardımcısı iken 27 Temmuz 2000'de İçişleri Bakanlığı tarafından Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine vekaleten atanmıştı. Çınar, 24 Ocak 2001 tarihinde şehit edilen Diyarbakır Emniyet Müdürü Gaffar Okkan'ın yerine Malatya'dan Diyarbakır'a tayin edilmiş, bu atama 07 Şubat 2001 tarihinde gerçekleşmişti. Çınar, daha sonra Tokat'a atandı ve 2005'den bu yana da Zonguldak Emniyet Müdürü olarak görev yapıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız