SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafikte Müdür Denetimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:48:22
Trafikte Müdür Denetimi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, parkmetre uygulamasını ilk günde inceleyip vatandaşlarla sohbet ederek, "Esnaflar gayet memnunlar" dedi. 
 
Malatya şehir merkezinde yeniden başlatılan parkmetre ile ilgili uygulama hakkında Fuzuli Caddesi üzerinde inceleme yapan Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, esnaf ve vatandaşlarla da görüşerek, sıkıntı ve önerilerini dinleyerek sohbet etti. Emniyet Müdürü Aygün, "Emniyet olarak malum biliyorsunuz, biz trafiğin düzenlenmesinde ve aynı zamanda denetlenmesinden sorumluyuz. Bizim için önemli olan trafiğin düzenli seyretmesi. Şehrin trafik düzeni çok önemli. Belediyenin ortaya koymuş olduğu bu proje doğrultusunda, parkmetre uygulaması başlatıldı. Parkmetre uygulamasının başladığı bugün itibariyle ben bizzat cadde üzerine gelerek uygulamanın nasıl olduğunu görmek istedim. Gördüğüm kadarıyla, esnaflarla da görüştüm, edindiğim intiba şu; esnaflar gayet memnunlar. Dolayısıyla sağlıklı, güvenli bir park sistemi geldiğini ve geleceğini söylüyorlar. İlk gün itibariyle benim intibam son derece olumlu" dedi. Emniyet Müdürü Aygün, parkmetre ile birlikte istihdamında sağlandığını belirterek, "Aynı zamanda park eden vatandaşlarımız araçlarını daha güvenli olduğunu hissedecekler. Trafik düzeni açısından, park düzeni açısından mantıklı bir uygulama diye düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız