SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafikte 'Silahlı' Terör!..

A- A+ PAYLAŞ

Sollama yüzünden tartıştıkları traktör sürücüsünü tabancayla yaralayan, kaçarken bir başka araca çarpan araçtaki 3 kişinin yakalanmasına çalışılıyor.

Edinilen bilgiye göre; olay Pazartesi akşamı 18.00 sıralarında Dilek Kasabası ile Sivas yolu arasında bulunan Kendirli Köyü civarında oldu. B.D. yönetimindeki 44 FV 377 plakalı traktörü ile giderken, bir otomobil tarafından sollanmak istendi. Bir süre sonra traktörü sollayan şahısların, köy içerisinde araç ile traktörün yolunu kestikleri, araçtan inen 2 kişinin, tartıştıkları 25 yaşındaki sürücü B.D.’ye 3 el ateş ederek sol bacağından yaraladıktan sonra Sivas yönüne doğru kaçtıkları, bu sırada M.G. yönetimindeki 44 FT 570 plakalı otoya da çarpıp zarar verdikleri bildirildi.

Jandarma olay yerinde boş kovan ve 1 ceket düğmesi bulurken, kaçan ve plakası belli olan araç ile içerisindeki şahısları yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız