SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafikte Yeni Sistem

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, internet üzerinden randevu ve başvuruları da kabul ettiği gibi, şahsi başvuruları da 10 dakikada alıp, aynı gün dosyaları sonuçlandırıyor.

Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi, bekleme salonları ile işlemler servisini yeniden düzenledi. Aynı zamanda internet üzerinden de başvuru ve randevu kabul eden Trafik Tescil ve Denetleme Şubesine gelenler önce elektronik ortamda sıra numarası alıp, salonda bekliyorlar.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Rıdvan Çalıkuşu, "Malatya halkına daha iyi hizmet edebilmek için Trafik Tescil ve Denetleme Şubesinde bir takım değişiklikler yaptık. Bu değişiklikle vatandaşın burada bekleme sürelerini çok çok azalttık. Sabah gelen vatandaşın 10 dakika içinde başvurusunu alıp, akşam mutlaka ruhsat ve sürücü belgelerini günü gününe teslim ediyoruz. Bu hizmet ile birçok sıkıntıyı da ortadan kaldırmış olduk. Vatandaşın bekleme alanı genişledi. Vatandaşlarımızı oturdukları yerden sıralarını takip edip, televizyon izleyip, gazete ve dergi okuyabilmekte" dedi.

İnternet üzerinden de hizmet vermeye başladıklarını belirten Çalıkuşu, "İnternet sistemini kurduk. Vatandaşlarımız, evlerinde oturarak, internet üzerinden de plakalarını da tespit edip, buraya gelip 24 saat içerisinde ayırdıkları plakaları alabiliyorlar. Ruhsat ve tescil işlemleri içinde randevu almak suretiyle, randevu aldıkları saatte buraya gelip onlar için ayırdığımız ilgili bölümümüzde hizmetlerini alabilirler. Vatandaşımız, evinde randevusunu alıp, buraya gelerek bütün işlemlerini tamamlayabilecek" şeklinde bilgi verdi.

Vatandaşların Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün (www.malatya.pol.tr) adlı internet adresine girerek buradaki "Online Trafik Randevu Sistemine" girerek başvurularını internet üzerinde yapabiliyorlar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız