SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafikteki Kavgada Silah Patladı, 1 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-03-10 04:07:51
Trafikteki Kavgada Silah Patladı, 1 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da trafikte 2 sürücünün karıştığı kavgada 1 kişi silahla yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, saat 23.20 sıralarında Dabakhane mahallesi Halep Caddesinde meydana gelen olayda, Malatya ve Erzurum plakalı  iki otonun sürücüleri arasında, iddiaya göre trafikte yol vermeme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi ile Erzurum plakalı aracın sürücüsü C.U. (31) bacağından silahla vurularak yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Polis olaydan sonra plakası belirlenen otoyla kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan Battalgazi ilçesine bağlı Başharık Mahallesi'nde meydana gelen olayda ise bir işyeri kurşunlandı. Kimsenin yaralanmadığı olayda kaçan şüpheli, 23.30 sıralarında Fatih A. ruhsatsız tabancasıyla ile birlikte kısa sürede polis ekiplerince yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • bayram (6 yıl önce)
    Erzurumlu kardeş geçmiş olsun, Malatyalılar silahşör olmuş duymadınmı,herkesin elinde silah ALLAH korusun bıktık artık bu trafik sapıklarından
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (6 yıl önce)
    gecenin o saatinde trafikmi varmış ki yol vermemişler bir birlerine.Ters yoldan gelen yol istemiş diğerimi vermemiş.inanmadım ben bu hikayeye
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (6 yıl önce)
    Her gün Malatya haber'i ilk inceliyorum gurbetten.Neredeyse her gün bu haberler var.Ne oldu canım memleketime? Bu kadar kin, öfke, saldırı nereden kaynaklanıyor?O güzelim huzur dolu memleketimi kimler bitirdi?
    0
    0
    Yanıtla