SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafo Patlaması Korkuttu

0
Güncellendi - 2016-03-24 15:37:14
Trafo Patlaması Korkuttu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, şehir merkezinde bulunan bir elektrik trafosu adeta bomba gibi patladı.

Şehrin en işlek caddelerinden birinde meydana gelen patlamada şans eseri can kaybı yaşanmazken adeta facianın eşiğinden dönüldü.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Derme Sokağı Hamidiye Mahallesi'nde bulunan bir elektrik trafosu aşırı yüklenmeye bağlı olarak patladı. Patlama sonucu trafoda küçük çaplı yangın meydana gelirken, vatandaşlar patlama esnasında büyük korku yaşadı.

Çevredekilerin durumu itfaiyeye bildirmesiyle kısa sürede olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederken yangının söndürülmesinin ardından Fırat Aksa Elektrik Dağıtım A.Ş ilk müdahale görevlileri trafodaki elektriği keserek arızaya müdahale etti.

Şehir merkezinin en işlek caddelerinden birinde meydana gelen trafo patlamasında şans eseri can kaybı yaşanmazken çevrede bulunan iş yerlerinin bir kısmının patlamanın etkisiyle camları kırıldı.

Olaya tanıklık eden bir vatandaş, “Benim iş yerim burada, bir anda büyük bir patlama sesi duyduk. Biz bomba patladı zannettik ama dışarıya çıktığımızda trafonun patladığını gördük. Burası çok kalabalık bir bölge, Allah’tan kimseye bir şey olmadı” şeklinde konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Oktay Barut (8 yıl önce)
    Yatırım sıfır, hizmet sıfır, sürekli elektrik kesintisi yaşanıyor. Battalgazi de aynı yeşilyurt da aynı. Kimse de demiyor ki siz para toplamak dışında ne iş yapiyorsunuz?!
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (8 yıl önce)
    Bir çok yerde yolun tam ortasında elektrik direkleri bir çok ilde yerin altına alınmış ama malatya direkler yolun kenarın bile değil tam ortasında ...aksa 25 yıl parasını toplayacak bir kuruş yatırım yapmadan devlete devredecek aksa ihaleye girmeden önce biliyor demek malatyada kar edeceğini...insanlar koyun olursa çoban çok olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (8 yıl önce)
    malatyahaber haberleri doğru, gerçekçi bir şekilde paylaşın! aşırı yüklenme değil, aksanın yönetim basiretsizliği yüzünden patlamış bu trafo. elektriğin e'sinden anlamayan insanları yönetici yapmışlar, her yere tecrübesiz adam yerleştirmişler. doğru düzgün işi bilen yok. sizde mi aksacı oldunuz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatya (8 yıl önce)
    ehil insanlar çalışmıyor cüzzi paralara kalifiye olmayan elamanlar çalıştırıyorlar sonuc bu oluyor tedaş devrettiğinden beri yasadıgımız sıkıntılar bitmedi. öyle görünüyor ki bu iyi günlerimiz.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mahalleli (8 yıl önce)
    Ben o mahallede oturuyorum dün öğleden sonra elektrikler gitti AKSA çalışma yapmış saat 4 e kadar sonra işlerini bitirip gitmişler. Akşam 9.30 da aynı binada bir daireye elektrik gelirken diğerine gelmez oldu sonra yan binada elektrikler komple gitti bunun üzerine aksa arandı tekrar geldiler saat 22.00 da sabah ki çalışmadan ötürü bişeyleri yanlış yapmışlar ve sonrada bugün patlama oldu. Allah AKSA dan razı olsun
    %100
    %0
    Yanıtla