SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafoda Bu Kez Polis Çalıştı!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da hırsızlar, trafodaki bakır malzemeleri çaldı.

Edinilen bilgiye göre, Hava Lojmanları Kavşağı yanındaki trafoya giden TEDAŞ ekipleri, kabin içindeki yüksek gerilim bağlantısında bulunan bakır bara olarak nitelendirilen 40-50 metre uzunluğundaki bakır malzemelerin sökülerek alındığını görünce şaşırdı.

Durumun polise bildirilmesi üzerine olay yeri inceleme ekipleri, trafo içinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DİĞER OLAYLAR
Öte yandan Niyazi Mısri Caddesi’nde de 41 yaşındaki Y.T.Ö.’ye ait işyerine giren hırsızlarca, 10 bin YTL değerinde çeşitli elektrik tesisat kablolarının çalındığı bildirildi. Polis araştırmaya başladı.

Tandoğan Mahallesi 3. Sokakta 36 yaşındaki R.D.’nin parkettiği otosunun sol ön kapısını zorla açan hırsızların 1 adet CD çalarlı teybi çaldıkları belirlendi.

Malatya Lisesi karşısında 26 yaşındaki C.Ç.’nin işyerinde tadilat nedeniyle yerinden söküp işyerine bıraktığı elektrik saatinin çalındığı bildirildi.

İsmetiye Mahallesi’nde 30 yaşındaki A.Ç. adlı kadına ait eve kapı kilidini sökerek giren hırsızlarca 1 adet VCD, 1 poşet yün ile poşetin içerisinde bulunan 4 altın bilezik ve yarım altın çalındı.

Niyazi Mısri Caddesi’nde 61 yaşındaki A.H.T.’ye ait işyerine arka kapı kilidini kırarak giren hırsızların 10 kilo ağırlığındaki açık tütünün yanı sıra 1 adet araba krikosu çaldıkları belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız