SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Traktör Kundaklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kışlık odunlar ile bir traktör kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.

Olay gece saatlerinde Zaviye Mahallesi, Meryem Sitesi'nde meydana geldi. Sitenin zemin katındaki oto parkta bulunan H.D.'ye ait ait 23 EH 859 plakalı traktör ile T.T.'ye ait kışlık odunlar kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi.

Site sakinlerinin durumu erkenden fark etmesi üzerine yangın büyümeden söndürüldü. Görgü şahitleri olayı gerçekleştiren 3 kundakçının olay yerinden kaçtıklarını söyledi. Traktörde küçük çapla hasar oluşurken, bölgeye yönlendirilen çok sayıdaki polis ekibi kundaklamayı gerçekleştiren 3 kişiyi arıyor. Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise olay yerine gelerek incelemede bulundu.

Bu arada aynı olayla ilgili polis vukuat raporunda da, 55 yaşındaki Ö.S. adlı şahsa ait aracın hasar gördüğü belirtildi ve şu bilgiler verildi:

"06/01/2008 günü saat 20.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak müşteki (ÖS-55) ifadesinde, 44 ER 808 plaka sayılı aracını yukarıda belirtilen adresteki apartmanın altında bulunan ve sadece apartman sakinlerinin parkına izin verilen etrafı açık oto parka park ettiğini, saat 20.30 sıralarında apartman sakinlerinin bağırtısını duyduğunu ne olduğunu anlamak için aşağı inip aracına baktığında aracının sol ön çamurluk sinyal lambasının yanar vaziyette olduğunu gördüğünü, yangın tüpü ile aracının yanan kısmına müdahale ederek söndürdüğünü, aracın arka teker hizasında yerde tamamen yanmış vaziyette 7-8 adet kibrit çöpünün olduğunu fark ettiğini beyanla şikayette bulunmuş olup, olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız