SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Traktörcü'' Kazalarında 2 Ölü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "traktör sürücü"lerinin yolaçtığı iki ayrı kazada biri çocuk iki kişi yaşamını yitirdi. Sürücülerden biri ehliyetsiz çıktı.

İKİ ÖLÜ..
Nihat Zelyurt yönetimindeki 44 FT 314 plakalı traktörle Doğanşehir İlçesi'ne bağlı Gürobası Köyü'ne inşaat malzemesi götüren Ahmet Yoldaş, (43) köy girişinde traktörle römork arasına düştü. Römorkun üzerinden geçtiği Ahmet Yoldaş hayatını kaybetti. Olayla ilgili Doğanşehir Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Şahnahan Belediye binası önünde de, belediye otobüsünden inerek yolun karşısına geçmek isteyen 6 yaşındaki Abdurrahman Güneş’e, belediye otobüsünü sollamak isteyen 25 yaşındaki Hüseyin Başar yönetimindeki 44 EH 382 plakalı traktör çarparak ağır yaraladı. Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Güneş kurtarılamazken, gözaltına alınan traktör sürücüsü Başar’ın sürücü ehliyetinin olmadığı belirlendi.

DİĞER KAZALAR..
Battalgazi- Adagören Köyü yolundaki hemzemin geçide 00.35 sıralarında yönetimindeki 44 DR 195 plakalı otomobille süratli giren Dr. Ahmet Nisan Öztaş, direksiyon hakimiyetini kaybedince, yol kenarındaki tepeciğe çarptı ve araç hasar gördü.

Dilek Kasabası’nda Ahmet Turan Başkaya, MIL Tz 4 plakalı aracı ile kasabadan evine gitmekte iken, sola manevra yaptığı sırada aynı yönden gelip araç sollayan Ali Seydi Bozkurt yönetimindeki 44 FU 374 plakalı araçla çarpıştı. İki araçta hasar meydana geldiği bildirildi.

Sultanlı Köyü’nden Kuluncak ilçesine gelmekte olan Sabahattin Kul yönetimindeki 44 DZ 577 plakalı araç, Çayköy yol ayrımında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. 23.15 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı.

Yakınkent Sitesi Rahime Batu İlköğretim Okulu civarında Talha Pektaş yönetimindeki 44 AR 595 plakalı otomobil, Şelale Park yönünden Malatya’ya gelirken, okul önündeki virajı alamayarak takla attı. 00.30 sıralarındaki kazada otomobilde hasar meydana geldi.

Adıyaman yönünden Malatya’ya gelmekte olan Cengiz Onat yönetimindeki 34 CGG 44 plakalı otomobil, 06.30 sıralarında Beylerderesi mevkiinde sürücünün direksiyon başında uyuması sonucu, karşı şeride geçerek bariyerlere çarptı. Otomobilde hasar meydana geldiği öğrenildi.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan Ümit Gündüz yönetimindeki 27 UA 461 plakalı otomobil, Erkenek Kasabası merkezinden giderken, Necati Güven yönetimindeki plakasız sepetli motosiklet, otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı ve Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan Metin Tezer yönetimindeki 27 RN 842 plakalı araç, Erkenek Kasabası Çambıbel mevkiinde aşırı hız yüzünden virajı alamadı ve yolun sağındaki çam ağaçlarına çarptıktan sonra, takla atıp şarampola yuvarlandı. Kazada araçta bulunanlara herhangi bir şey olmazken, araç hasar gördü.

Gölbaşı’ndan Malatya yönüne gelmekte olan Cezayir Akıncı yönetimindeki 23 EZ 388 plakalı otomobil, Polatdere yol ayrımında hız yüzünden mıcıra kapıldı ve takla attı. Bu kazada da maddi hasar meydana geldi.

Yazıhan’dan Malatya yönüne gelmekte olan Abuzer Salman yönetimindeki traktöre, aynı yönde giden Ünal Karagülle yönetimindeki 07 FN 488 plakalı oto çarptı. Kazada Nurettin Yıldırım ve Erol Karagülle hafif yaralandılar.

FOTOĞRAF: Doğanşehir Gürobası'ndaki kaza..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız