SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Traktöre Çarptı: 1 Ölü, 3 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da yolda seyir halindeki otomobil, önünde gitmekte olan traktörün arkasındaki demirlere çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi ise yaralandı.

Kaza, Darende-Malatya Karayolu'nun 10. kilometresindeki Karşıyaka köyü mevkiinde meydana geldi. Mustafa Koçkan (35) idaresindeki 44 LF 142 plakalı otomobil ile seyir halinde iken, önünde gitmekte olan Hasan Kır idaresindeki 44 LA 320 plakalı traktörün arkasındaki demirlere çarptı. Çarpma nedeniyle demirler otomobilin içine girdi. Kazada otomobil içindeki Mustafa Özkazan (32) olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Mustafa Koçkan ile birlikte Hüseyin Dalyan (39) ve Mehmet Koçkan (36) ise yaralandı. Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Traktör sürücüsü jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

DİĞER KAZALAR..
Sivas Caddesi’nde arkadaşı ile yürüyüş yapmakta olan 61 yaşındaki F.D. adlı kadın, karşıdan karşıya geçmek isterken sepetli bir motosikletin çarpması sonucu yaralandı. F.D.’ye hakaret de eden motosiklet sürücüsünün kaza yerinden kaçtığı belirtilirken, polis kimliğini belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Yakınca yolu üzerinde motosikletten düşen 38 yaşındaki İ.E. yaralandı. 23.30 sıralarındaki kazanın yolun kaygan olması yüzünden meydana geldiği belirtildi.

Göztepe Mahallesi’nde 42 yaşındaki M.B. yönetiminde bulunan 44..107 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kaza yaptı. 00.10 sıralarındaki kazada 41 yaşındaki N.B. adlı bayan yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 21 yaşındaki Ü.Ö. adlı şahıs, yönetimindeki 44..531 plakalı motosikletle kaza yaparak yaralandı ve hastanede tedavi edildi.

Yeşiltepe Seyran Mahallesi’nde 29 yaşındaki A.A.’nın yönetiminde bulunan 44..647 plakalı kamyon ile 19 yaşındaki B.Ç. yönetiminde bulunan 44..302 plakalı motosiklet çarpıştı, motosiklet sürücüsü yaralandı.

Hasanbey Caddesi’nde 32 yaşındaki S.Ö. yönetiminde bulunan 34..9711 plakalı otosuyla park için manevra yaparken, arkasında bulunan 60 yaşındaki Y.K.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

İnönü Caddesi’nde, 50 yaşındaki S.B. yönetiminde bulunan 44..010 plakalı otoyla giderken, yolun karşısına geçmek isteyen 53 yaşındaki A.P. adlı şahıs ile aynı yaştaki S.P. adlı bayana çarparak yaralanmalarına neden oldu. Kaza 21.30 sıralarında meydana gelirken, yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi.

Özalper Mahallesi 2. Caddede, 28 yaşındaki H.D. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 34..4478 plakalı otosuyla giderken, 53 yaşındaki A.Y. adlı yaya vatandaşa çarparak yaraladı.

İnönü Caddesi’nde 30 yaşındaki S.K. yönetiminde bulunan 44..191 plakalı otonun çarptığı 18 yaşındaki B.K. yaralandı.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde 14 yaşındaki B.A.’ya karşıdan karşıya geçerken, siyah renkli bir aracın çarparak hafif yaralanmasına yol açtığı, biraz ileride duran aracın 30 yaşlarındaki sürücüsünün yaralıya küfrettikten sonra yoluna devam ettiği bildirildi. 12.25 sıralarındaki kazayla ilgili olarak sürücünün kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız