SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Traktörü Devirdi, Öldü

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Mahallesi’ndeki sokak içerisinde manevra yapan traktörün devrilmesi sonucu 70 yaşındaki sürücüsü yaşamını yitirdi.

Olay saat 04.30 sıralarında oldu. B.B. adlı şahıs, yönetimindeki 44..785 plakalı traktör ile manevra yaparken, traktör devrildi ve altında kaldı. B.B.’nin kaza yerinde yaşamını yitirdiği ve cesedin otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldığı bildirildi.

DİĞER KAZALAR..
Fırat Mahallesi’nde, 19 yaşındaki E.K. yönetiminde bulunan 44..326 plakalı motosikletle giderken, motosikleti devirdi ve yaralandı. Hastaneye kaldırılan ve ehliyetsiz olduğu belirlenen sürücüye bu nedenle de cezai işlem uygulandı.

Yeşilyurt Caddesi’nde kent merkezine gelmekte olan 23 yaşındaki T.Ş. yönetiminde bulunan 44..060 plakalı oto sola dönmek isterken, aynı yönde arkasından gelen 22 yaşındaki A.A. yönetiminde bulunan 44..325 plakalı kamyonetle çarpıştı. Duramayan kamyonet ayrıca park halinde olan 44..221 ve 76..053 plakalı otolara da çarparak hasar verdi. Kazada iki sürücü yaralandı, araçlar hasar gördü.

Tosunlu Köyü’nden Pütürge ilçesine gitmekte olan 35 yaşındaki E.T. yönetiminde bulunan 44..828 plakalı otomobil, hatalı sollama yüzünden sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu, sulama kanalına devrildi. Araçta bulunan 69 yaşındaki S.T. adlı kadın yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız