SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trambüs Direğine Çarptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:49:53
Trambüs Direğine Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Yoldan çıkarak trambüs direğine çarpan otonun sürücüsü sıkışmış olduğu aracın içerisinde itfaiye ekipleirnce kurtarıldı ve ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaza, gece saat 21. 45 sularında Malatya-Elazığ karayolu YİMPAŞ Kaşvağı mevkiinde meydana geldi. Bayram Gömülü adlı şahsın idaresindeki 44 FL 304 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenden dolayı yoldan çıktı ve yolun kenarındaki trambüs direğine çarptı.

Demir yığınına dönen otomobilin sürücüsü araç içerisinde sıkıştı. Bunun üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri kontrollü bir şekilde ön tarafı hurdaya dönen aracın içerisindeki yaralıyı çıkartarak hazır bekleyen 112 acil servis ambulansına teslim ettiler.

Yaralı şahıs, hayati tehlike kaydı ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

Polis ekiplerince kaza yerinde inceleme yapıldı ve ardından araç çekici ile otoparka gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız