SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trambüs Direğine Çarptı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:18:45
Trambüs Direğine Çarptı
A- A+ PAYLAŞ

Yoldan çıkarak trambüs direğine çarpan kamyonetin sürücüsü ağır yaralandı.

 Kaza, Malatya-Elazığ Karayolu üzeri Yimpaş Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre sürücüsü öğrenilemeyen 44 EH 209 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak, yolun kenarındaki refüjde bulunan trambüs direğine çarptı.

Araç içerisinde sıkışan sürücü için olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartarak hazır bekleyen 112 acil servis ambulans görevlilerine teslim etti.

Durumu ağır olan sürücünün Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldığı bildirildi.

Trambüs direğinde ve hatta ise hasar meydana geldiği ve onarım çalışmalarına başlandığı bildirildi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız