SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trambüse Engel, Asfalta Değil!

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:16:33
Trambüse Engel, Asfalta Değil!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çok tartışılan toplu ulaşım projesi Trambüs ile ilgili çalışmaların tamamlanmasının kış koşulları nedeniyle Haziran ayını bulacağını açıklamasından 3 gün sonra, belediyenin asfaltlama çalışmaları ile ilgili olarak bilgi verilen basın bülteninde "kış ayları olmasına rağmen" asfaltlamanın sürdüğü yolundaki ifade dikkat çekti.

Belediyenin asfaltlama çalışmalarına ilişkin bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi, kış ayları olmasına rağmen, hava şartlarının elverişli olması nedeniyle asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Belli bir plan ve program doğrultusunda sürdürülen çalışmalar kapsamında Şehit Fevzi Mahallesinde 7, Beylerbaşı Mahallesinde ise 9 sokak olmak üzere toplam 16 sokak asfaltlandı. 

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri tarafından; öncelikle bozulan yolların asfaltı freze makinesi ile sökülerek tesviyesi verilmekte, ardından da finişer makineleriyle beton asfalt serimi yapılmakta. 

Malatya Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, hava şartlarının elverdiği ölçüde asfaltlama çalışmaları aralıksız sürdürülecek.  

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, planlanan bütün projelerin yapımına devam ettiklerini belirterek, “Mevsim şartlarının elverişli olması nedeniyle, çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ayrıca rutin belediyecilik hizmetlerimiz de aynı şekilde devam etmektedir. Bu çalışmalarımız kapsamında şehrimizin değişik yerlerinde bozuk yollarımızda asfaltlama çalışmalarımız devam etmektedir.  

Asfalt ekiplerimiz tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde Beylerbaşı ve Şehit Fevzi Mahallelerimizdeki tahrip olan yolların asfaltını tamamladık. Belli bir plan ve program doğrultusunda asfaltlama çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

1955 yılında kurulan Beylerbaşı Mahallesinin merkeze çok yakın olduğunu belirten mahalle muhtarı Hasan Arıkan, “Yapılan çalışmalardan bütün vatandaşlarımız memnun. Sokaklarımız pırıl pırıl oldu. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan hizmetlerin insanları mutlu ettiğini belirten mahalle sakinleri ise Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız