SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trambüsle Çocuklara Bayram Gezisi

0
Güncellendi - 2016-04-21 02:05:37
Trambüsle Çocuklara Bayram Gezisi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara şehir turu yaptıracak.

Sosyal faaliyetler kapsamında 23 Nisan’da süslenen araçlarla MAŞTİ-Üniversite arasında 4 tam tur yaparak öğrencilere farklı bir bayram yaşatacak.

MOTAŞ’tan yapılan açıklamada çocukların sevincine ortak olmak, sevinçlerine neşe katmak için düzenledikleri turların Cumartesi günü 08:00, 10:00, 12:00 ve 14:00 saatlerinde yapılacağı bildirildi. Hazırlanan program çerçevesinde bayrak ve balonlarla süslenen yeni nesil toplu taşım aracı Trambüslere bindirilecek çocuklar aileleriyle birlikte Üniversite’ye kadar götürülüp tekrar MAŞTİ’ye bırakılacak. Aileleriyle birlikte Trambüslere ücretsiz binecek çocuklara araç içerisinde ikramlarda bulunularak milli bayram, ruhuna uygun bir şekilde kutlanacak.

Yapılan açıklamada ayrıca; “Millet olarak birlik ve beraberliğe muhtaç olduğumuz, milli ve insani duyguların desteklenmesi ve uyandırılması gerektiği bir dönemden geçiyoruz. Tarihte bu duyguların yaşattığı zafer ve kurtuluş tarihi olan ve çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında çocuklarımızla birlikte olmak, neşelerine neşe katmak ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek için böyle bir program tertipledik. Geçen yıl birincisini düzenlediğimiz programın ikincisi için süslediğimiz Trambüsle ücretsiz olarak çocuklarımıza şehir turu attıracağız. MAŞTİ’den başlayacak turlarımız yol boyunca alacağımız çocuklarla Üniversite’ye kadar gidip tekrar MAŞTİ’ye dönüş yapacağız. Öğrenciler aileleriyle birlikte çevreyolu boyunca diledikleri duraklardan binip inebileceklerdir” ifadelerine yer verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız