SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trambüste Panik!.. Camları Kırdılar

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:22:27
Trambüste Panik!.. Camları Kırdılar
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi önünde bir aracın yanmasıyla kamuoyunda büyük tedirginliğe neden olan trambüslerden (resmi adıyla troleybüs) birisinin daha bu sabah Turgut Özal Tıp Merkezi önünde yolda kaldığı öğrenildi.

Bir anda duran trambüsün, tellerle olan bağlantı çubuğunun çıktığı belirtilirken, kapıları açılmayan trambüste öğrencilerin bazıları daha önceki yangın nedeniyle panik yaşadı. Şoförün araçtan inerek halatla olan bağlantıyı takmakla uğraştığı sırada, öğrencilerin de aşağı inmek istediği, ancak kapıların açılmadığı öne sürüldü. Bunun üzerine iki öğrenci dışarı çıkmak için trambüsün camını kırdı. 

Paniğe kapılan ve kapılar açılmadığı için imdat çekici ile camları kırdığı ileri sürülen iki öğrencinin, polis tarafından ‘kamu malına zarar vermekten’ göz altına alınırken, öğrencilerin Beydağı Polis Karakolu’na götürüldüğü ve ifadelerinin alındığı öğrenildi.

MOTAŞ Genel Müdürü Enver Sedat Tamgacı ise , trambüsün camının kırıldığını doğrularken, trambüsün arıza yaptığı iddialarını ise yalanladı. Olayın nedeni hakkında detaylı bir bilgiye henüz sahip olmadığını söyleyen Tamgacı, polisin öğrencileri gözaltına aldığını ise doğruladı. 

Kaynak : Güler Hazar (Yeni Malatya Gazetesi - Özel Haber)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız