SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Transfer Çalışmaları Sürüyor

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatya Spor'da transfer çalışmaları sürüyor.
Ankara Kızılcahamam Patalya Tesislerinde ikinci etap kamp çalışmalarını sürdüren sarı siyahlı takım, Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nin oyuncusu Seçkin ve geçtiğimiz sezon takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Sinanoğlu ile anlaştı. Bir süredir Seçkin ile temasta olan yönetim, Gençlerbirliği kulüp başkanı İlhan Cavcav ile yaptığı görüşmenin ardından genç futbolcunun transferinde mutlu sona ulaştı. Öte yandan geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Yeni Malatya Spor'da kiralık olarak forma giyen Gökhan Sinanoğlu ile yapılan görüşme sonrasında futbolcu ile anlaşma yapıldı. Bu futbolcuların en kısa sürede kampa katılacakları kaydedildi.
Transfer çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren kulüp basın sözcüsü Mehmet Bak, transfer döneminin sonuna kadar takıma faydalı olabilecek futbolcuları kadrolarına katacaklarını bildirdi. Bak, yeni transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ederek, "Geçtiğimiz sezondan iyi bir kadro kuruldu. İskelet kadromuzu bozmadan eksik mevkileri iyi transferlerle güçlendirdik. Transfer döneminin sonuna kadar da takıma faydalı olabilecek futbolcuları kadromuza katabiliriz. Bu noktada transfer çalışmalarımızı noktalamış değiliz. Şuana kadar kadromuza kattığımız futbolcuların performanslarından da oldukça memnunuz. Ben takıma büyük katkı sağlayacaklarına inanıyorum" dedi.
Kamp çalışmalarıyla ilgili de bilgiler veren Bak, "İkinci etap kamp çalışmalarımız verimli ve neşeli geçiyor. Takımımızda iyi bir uyum var. Geçtiğimiz günlerde Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİSpor ile ilk hazırlık maçımızı oynadık. Bütün futbolcular bu maçta forma giydi. Takımımız iyi bir performans ortaya koydu. İkinci etap kampını en verimli şekilde geçirip, sezona iyi başlamak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız